Lalique Lalique Le Parfum EDP smaržas sievietēm

Lalique Lalique Le Parfum EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Lalique Lalique Le Parfum EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 11335
 4.8/5
Komentāri: 81
Prekės ID: 11335
Komentāri: 81

31,99 €

Produkta ID: 11335
 4.8/5
Komentāri: 81
Prekės ID: 11335
Komentāri: 81

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml., 100 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Austrumu, Dzintars
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Piments (West Indian Bay), Bergamots, Rozā pipari
Vidējās notis Jasmīns, Heliotrops, Migdolai
Apakšējās notis Vaniļa, Tonkas pupiņa (tonka bean), Sandalkoks, Pačūlija, Pačūlija

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Viņa ir tādas pasaules pārstāve, kas dzirkstī ar ērtu greznību, maģisku noslēpumainību un eleganci. Viņas acīs dzirkstī briedums, aizraujošs siltums un neatvairāmais šarms. Viņa ir sieviete, kura nevienu neatstāj vienaldzīgu un ļoti labi zina, ko vēlas no dzīves. Lalique Lalique Le Parfum smaržas ir paredzētas viņai.

Aromāts atgādina sausu, koksnes un juteklisku dārgakmeni, kas raibs ar gaismas atspīdumiem. Taču tā elegantais, smalkais un atkarību izraisošais spožums ir tīts neredzamā noslēpumainības un siltuma aurā. Tas ir aromāts, kas kļūst par Lalique Lalique Le Parfum sievietes talismanu, bez piepūles vilinošs un nerimstoši piesaistot apkārtējo uzmanību.

Aromātiskā kompozīcija sākas ar elegantu bergamotes svaigumu, ko acumirklī aizēno smaržīgo un rozā piparu pikantās notis. Pamazām šī pikanta un izteiksmīgā kombinācija iegūst maigu un dūmakainu saldumu. Tas apbalvo jasmīna un heliotropa ziedus Lalique Le Parfum sirdī. Un šo smaržīgo ziedu elpu harmoniski pagarina gardēžu mandeļu putekļi. Aromātisko ceļojumu noslēdz vaniļas un smaržīgo tonga pupiņu akordi. Visbeidzot, to pikantais un vilinošais siltums maigi apņem sandalkoka un pačūlijas notis.

Sapņains, spilgts un pavedinošs Le Parfum Lalique aromāts izceļ sievietes īpašo šarmu. Tomēr tās patiesais skaistums atklājas tikai tajā, kas ir patiesi tā cienīgs. Tāpēc jutekliskā un saistošā nošu spēle kļūst par smalko pavedienu, kas slēpj visu aromāta burvību.

Lalique Lalique Le Parfum smaržas sievietēm rada aizraujošu un neaizmirstamu stāstu. Tāpēc katrs gardēžu, sauss vai pikants tās glāsts glāsta sajūtas, apbur un apreibina. Ar katru sekundi šī smarža kļūst dziļāka un bagātāka, tāpēc atliek tikai ļauties tās aizraujošajam valdzinājumam.

Šīs Lalique smaržas ir radītas vakara karalienei, kura izstaro izsmalcinātību, jutekliskumu un izsmalcinātu šarmu. Tāds, kura skaistums uzzied vēsa rudens vai bargas ziemas nakts gaismā. Un tad to harmoniski papildina Lalique Le Parfum aromāts, kā valsts, kas izšūta ar zelta pavedieniem.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

ALCOHOL DENAT. ; PARFUM (FRAGRANCE) ; AQUA (WATER) ; BENZYL SALICYLATE ; ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ; ETHYLHEXYL SALICYLATE ; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ; CITRONELLOL ; COUMARIN ; BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL ; BENZYL BENZOATE ; BENZYL ALCOHOL LIMONENE ; BENZYL CINNAMATE ; CI 15510 (ORANGE 4).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

81 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Svetlana country flag 2023-03-15

Брала не в слепую- с ароматом знакома. Полученный парфюм соответствует оригиналу, очень стойкий. Доставили быстро, как обещали. Спасибо за сервис!!!

Inna J. country flag 2022-11-13

Разочарованние! Аромат то понравился. Но не стойкий. Пол часа на коже и нет совсем. Больше к этому парфумерному дому не вернусь. К магазину претензий нет. Доставка супер быстрая.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Olga F. country flag 2022-05-01

Необычный аромат, пока не поняла его - требует разноски. Очень порадовала быстрая доставка и цены приятные у SAVE24!

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Nadežda U. country flag 2022-04-29

На этот раз с выбором ошиблась.Заказывала в слепую. Начиная с упаковки, видно,что подделка,слюда наклеена крива. Запах не мой, посмотрим,что скажут знакомые про шлейф. Доставка ,как всегда, быстрая. За это большое спасибо!

  • 1 no 4 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Lalique Lalique Le Parfum EDP smaržas sievietēm

Lalique Lalique Le Parfum EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.