Lancome La Vie Est Belle EDP smaržas sievietēm

Lancome La Vie Est Belle EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Lancome La Vie Est Belle EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 25829
 4.9/5
Komentāri: 160
Prekės ID: 25829
Komentāri: 160

12,99 €

Produkta ID: 25829
 4.9/5
Komentāri: 160
Prekės ID: 25829
Komentāri: 160

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 15 ml., 20 ml., 30 ml., 50 ml., 54 ml., 60 ml., 75 ml., 100 ml., 150 ml., 200 ml., 4 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Augļu, Ziedu - Gardēžiem, Augļu, Ziedu - Gardēžiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Upenes, Bumbieris
Vidējās notis Skalbes (Iris), Apelsīnu ziedi, Jasmīns
Apakšējās notis Vaniļa, Praline, Pačūlija, Tonkas pupiņa (tonka bean)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lancome sieviešu smaržas izstaro eleganci, izsmalcinātību un ikonisku, uzmanību piesaistošu sievišķību. Dažādus Lancome aromātus var raksturot ar atsvaidzinoši saldām, spilgtām vai noslēpumaini bagātām notīm, taču tās visas ir radītas, lai vislabāk atspoguļotu mūsdienu sievietes valdzinošo pievilcību, radītu mūžīgas elegances un suģestējoša jutekliskuma efektu.

Lancome La Vie Est Belle ir aromāts, kas atklāj, cik dzīve patiesībā ir skaista! Šis smalkais, gardēžu un elegantais aromāts aicina no jauna paskatīties uz brīnišķīgo esības varenību, izbaudīt katru dzīves mirkli un prast pamanīt tīro skaistumu vienkāršās lietās vai pat sīkumos. Smaids, maigs pieskāriens vai pat nesteidzīga pastaiga pa saules apspīdētu puķu dārzu – tās ir lietas, kas piepilda dzīvi ar skaistumu un harmoniju, sniedz nebeidzamu prieku un sniedz lielisku noskaņojumu. Dzīve, kā saka Lancome, ir brīnišķīga, un mēs katrs varam izvēlēties ceļu, kuru iesim.

Saldā un elegantā kompozīcija uzplaiksnī ar upeņu raksturīgiem, pikantiem un augļu akordiem, ko papildina salds un sulīgs bumbieris. Lancome La Vie Est Belle centrā īrisa krēmīgos un zemes toņos ieskauj jasmīna un apelsīnu ziedi, kas piepildīti ar svaigumu un patīkamu maigumu. Aromātisko kompozīciju noslēdz maigās, smaržīgās vaniļas un smaržīgo tonga pupiņu notis, pārpildot ar saldenas greznības pieskaņu, sapņaini mijas ar gardām pralinē konfektēm un intensīviem pačūlijas akordiem.

Smaržas Lancome La Vie Est Belle ir maisījums, kas atspoguļo optimistisku dzīves filozofiju, kuras pamatā ir autentiskums, harmonija un neierobežota brīvība radīt savu ikdienas laimi.

Ieteicams dienai un vakaram.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

ALCOHOL DENAT. , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BHT , LINALOOL , GERANIOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , CITRAL , CITRONELLOL

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

160 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Jelena L. country flag 2024-02-28

Lielisks aromāts, salds. Ātra piegāde, viss labi iepakots.

Diāna country flag 2023-12-04

Smaržas ir lieliskas, iesaku visiem!

Solvita K. country flag 2023-01-17

Šīs smaržad ir brīnišķīgas,es iesaku visiem.

Līga country flag 2022-10-09

Pateicos par pārsteidzoši ātro piegādi!
Smaržas lieliskas. Noteikti ieteikšu draudzenēm jūsu internetveikalu.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Lancome La Vie Est Belle EDP smaržas sievietēm

Lancome La Vie Est Belle EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.

Interneta veikalā Save24.lv iespējams iegādāties dažāda tilpuma Lancome La Vie Est Belle smaržas, piemēram, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 75 ml vai 100 ml. Mazāka tilpuma Lancome La Vie Est Belle iepakojums lieliski iederēsies pat mazā rokassomiņā, kā arī palīdzēs izvairīties no lielām izmaksām, ja tikai iepazīstaties ar šo aromātu. Savukārt, Lancome La Vie Est Belle 100 ml. pudele kļūs par lielisku risinājumu visiem šī aromāta cienītājiem, kuri meklē visaugstāko kvalitāti par konkurētspējīgu cenu.

Lancome La Vie Est Belle ir parfimēts ūdens (EDP), tāpēc smaržvielu koncentrācija tajā ir diezgan augsta. Smarža saglabājas vidēji 4-8 stundas. Tomēr Lancome La Vie Est Belle smaržas uz ādas katra no mums atklājas atšķirīgi, tāpēc dažiem cilvēkiem aromāts var noturēties 6 stundas, bet citiem 12 stundas vai vairāk.

Lancome La Vie Est Belle smaržas ir gardēžu aromāts, kam nav vecuma ierobežojumu, tāpēc tās ir lieliski piemērotas gan jaunām, gan vecākām sievietēm, kurām patīk augļu un ziedu smaržas.