Narciso Rodriguez For Her smaržu komplekts sievietēm (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Narciso Rodriguez For Her smaržu komplekts sievietēm (20 ml. EDP + 20 ml. EDT) Skatīt lielāku

Narciso Rodriguez For Her smaržu komplekts sievietēm (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Produkta ID: 59191
Prekės ID: 59191

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

44,49 €

Produkta ID: 59191
Prekės ID: 59191

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP, EDT
Iepakojums (-i) Komplekts
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Koksne (Muskuss)
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Komplektā ietilpst:

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc EDP 20 ml.

Narciso Rodriguez For Her EDT 20 ml.

Narciso Rodriguez Pure Musc smaržas ir mūžīgas un ļoti kaislīgas smaržas, kas uzsver neatkarību. Šis darinājums izstaro sievietes garu - tas izstaro tīrību, vieglumu, sniedz pārliecību un ļauj atklāties sievišķajam skaistumam, ļauties vieglām manipulācijām, provocēt. Šis maisījums smaržo pēc sievietes, kura ir pašpārliecināta un drosmīgi pieņem visus izaicinājumus. Pure Musc sākums iezīmējas ar vilinošām jasmīna un svaigu apelsīna ziedu esencēm. Bagātīgajā sirdī dominē jutekliskais muskuss, un bāze valdzinās ar intensīvām kašmira notīm ar dzintaru un saldo pačūliju. Smaržu pudelītes baltā un melnā krāsa izstaro tīrību un klasisko stilu. Tiklīdz pieskarsies maigajai smaržu miglai, sāksi veidot jaunu, vēl nedzirdētu stāstu...

Narciso Rodriguez For Her ir kļuvis par īstu ikonu smaržu vēsturē. Vienkāršs dizains, tīrība un smalka greznuma piegarša nosaka aromātu, kas atgādina kailas ādas juteklisko aromātu. Tīrais ziedu sajaukums ar balto muskusu ir ļoti moderns un sievišķīgs, kas ieplūst ādā un darbojas kā smalks aksesuārs tās valkātājai. Maigs un izsmalcināts tualetes ūdens izstaro tīrību un smalku eleganci no ādas. Apelsīna ziedu un vīraka ziedu notis piešķir baltajam muskusam sievišķīgu pieskaņu. Bergamotes piliens nodrošina svaigumu, savukārt dzintars un vaniļa rada juteklisku siltumu. Vetivērija un pačūlija piešķir pašpārliecinātības un drosmes piegaršu, kas slēpjas maigā sievišķīgā izskatā.

Elegantā pudele ir bez liekiem rotājumiem, un tās iekšpuse ir tonēta, lai izceltu caurspīdīgā stikla spīdumu. Noslēpumainā krāsa neko neatklāj un vilina atklāt to, kas slēpjas iekšā.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

EDP: ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL EDT: Alcohol denat, aqua, parfum, propylene glycol, BHT, butylphenol sulfonate, tributyl citrate, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, isoeugenol, butylphenyl methylpropional, limonene, linalool, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene-carboxaldehyde, alpha-isomethyl ionone.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Uzrakstīt atsauksmi

Narciso Rodriguez For Her smaržu komplekts sievietēm (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Narciso Rodriguez For Her smaržu komplekts sievietēm (20 ml. EDP + 20 ml. EDT)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.