Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum smaržas vīriešiem un sievietēm

Nemokamas siuntimas Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum smaržas vīriešiem un sievietēm Skatīt lielāku

Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum smaržas vīriešiem un sievietēm

Produkta ID: 40729
 4.9/5
Komentāri: 74
Prekės ID: 40729
Komentāri: 74

107,99 €

Produkta ID: 40729
 4.9/5
Komentāri: 74
Prekės ID: 40729
Komentāri: 74

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Dzimums Sievietēm, Vīriešiem
Koncentrācija PP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Šipra - Augļi, Šipra - Augļi
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Pasiflora, Persiks, Avene, Bumbieris, Upenes, Smiltis
Vidējās notis Maijpuķīte
Apakšējās notis Heliotrops, Sandalkoks, Vaniļa, Pačūlija, Muskuss, Pačūlija

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Labākā kvalitāte, ekskluzīvas formulas un iespaidīgas kombinācijas. Tie ir kā alķīmiķu radīti darbi, kurus ieskauj mistikas un noslēpumainības plīvurs. Tiziana Terenzi smaržas nevar valkāt kā parastu apģērbu. Šīs smaržas - ir veids, kā izpaust savu personību, tāpēc jūsu iecienītākais aromāts iederēsies jebkurā garderobē, jebkuram dzimumam, jebkurā gadalaikā.

Tiziana Terenzi smaržas ir iedvesmotas no apburošā un saviļņojošā uguns liesmas skaistuma, kas iemieso unikālo dzīves ceļojumu, pilnu ar negaidītiem mirkļiem un pārsteigumiem, un spēcīgu emociju nozīmi mūsu ikdienā. Katrs Tiziana Terenzi aromāts atklāj brīnišķīga un unikāla brīža šarmu un palīdz notvert, sajust un atcerēties dzīves patieso skaistumu.

Tiziana Terenzi Kirke - ir maģisks, juteklisks un silts aromāts, kas, tāpat kā dievietes Kirkes aizkustinošais pieskāriens, apbur ikvienu, kas to sajūt. Tas ir aromāts, kas satur saldu svētlaimi, juteklisku siltumu un spēcīgu, unikālu majestātiskumu.

Smaržīgā kompozīcija sākas ar bagātīgu un saldu buķeti, kurā tropisko noskaņu piepilda smaržīgas pasifloras un persiki, un to aromātisko mirdzumu papildina aveņu un saulē nogatavojušos bumbieru duets, kam dinamiku piešķir pikantās upenes un relaksējošas smilšu notis. Tiziana Terenzi Kirke aromāta sirdi veido maijpuķīšu ziedi, kuru maiga elpa ir piepildīta ar zaļumu un krēmīgu saldumu. Visbeidzot, aromātu vainago viegli un saldi silti heliotropi, kuriem pievienojas juteklisks sandalkoka, muskusa un vaniļas maisījums, ko papildina zemes pačūlijas akordi.

Tiziana Terenzi Kirke smaržas vīriešiem un sievietēm ir aromāts, kas austs no izsmalcināti saldenu augļu notīm un jutekliskām, robustām muskusa un koka akordēm. Kirke aromāts apbur, aizrauj un aicina uz noslēpumainu pieredzi, kas ir pilna ar emocijām un nerimstoši aizraujošām sajūtām, kas, šķiet, maina visu vienā mirklī.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol Denat., Parfum, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

74 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Žanna R. country flag 2024-04-05

Духи выше всех похвал.Аромат очень стойкий ❤️

Santa A. country flag 2024-03-28

Bagāts aromāts. Saņem daudz komplimentu. Noturīgs. Smaržas oriģinālas, par to pārliecinos kārtējo reizi. Paldies par iespēju iegādāties šo aromātu tik vienkāršā un ātrā veidā!

Виталий country flag 2024-03-27

Всё хорошо спасибо всё понравилось на высшем уровне

Natalja country flag 2024-02-29

Идеальный парфюм , стойкость и шлейф - на высоте, без лишних слов :)Доставка в течении нескольких дней .

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum smaržas vīriešiem un sievietēm

Tiziana Terenzi Kirkè Extrait De Parfum smaržas vīriešiem un sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.

Lai apmierinātu klientu dažādās vajadzības, mēs cenšamies piedāvāt pēc iespējas plašāku dažādu preču klāstu un nodrošināt optimālu cenas un kvalitātes attiecību. Tiziana Terenzi Kirke smaržas nav izņēmums. Šo Tiziana Terenzi smaržu cena ir viena no zemākajām mūsu e-veikalā, salīdzinot ar citiem piedāvājumiem smaržu tirgū. Aplūkojot pa mūsu veikala virtuālos plauktus, ātri vien pārliecināsieties par to.

Tiziana Terenzi Kirke smaržām ir īpaši augsta smaržu koncentrācija un tāpēc tās pieder koncentrēto smaržu (PP) kategorijai. Šādi aromāti saglabā smaržu uz ādas līdz pat 8 stundām, bet uz apģērba – pat ilgāk. Tāpēc varat būt pārliecināti, ka Tiziana Terenzi Kirke smaržas ik reizi apņems jūs ar savu valdzinošo smaržu un sniegs iespēju baudīt šo brīnišķīgo aromātu visas dienas vai vakara garumā.

Tiziana Terenzi Kirke smaržas ir salds, intensīvs un atmiņā paliekošs aromāts, kas jau kļuvis par vienu no Save24.lv klientu iecienītākajām Tiziana Terenzi smaržām. Lai veiktais pasūtījums viņus sasniegtu pēc iespējas ātrāk, Tiziana Terenzi Kirke smaržas ir viena no precēm, kas mūsu noliktavā atrodas pastāvīgi. Tieši tāpēc pasūtītās Kirke smaržas mūsu pircējus sasniedz vispieņemamākajā veidā 1-3 darba dienu laikā.