Versace sieviešu un vīriešu miniatūru komplekts (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Versace sieviešu un vīriešu miniatūru komplekts (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT) Skatīt lielāku

Versace sieviešu un vīriešu miniatūru komplekts (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Produkta ID: 41352
Prekės ID: 41352

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

43,99 €

Produkta ID: 41352
Prekės ID: 41352

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Dzimums Sievietēm, Vīriešiem
Koncentrācija EDP, EDT
Iepakojums (-i) Komplekts
Produkta tips Smaržas
Ķermeņa zona Visam ķermenim

Piederumi

Preces apraksts

Lietošanas instrukcija

Versace miniatūru komplekts ļaus vīriešiem un sievietēm viegli izvēlēties sev vēlamo smaržu un apvienot tās savā starpā. Šī ir lieliska iespēja pārim savienot sevi ne tikai ar sirdīm, bet arī ar aromātu.

Versace Eros - Šis Versace modes namu aromāts ir iedvesmots no grieķu mitoloģijas. Aromāta nosaukums - "Eros" ir mīlestības dieva Afrodītes dēla vārds. Aromāta, tāpat kā Erosa, mērķis ir atbrīvot neierobežotas kaislības un piepildīt vēlmes. Tā ir īsta varoņa smarža, kurš viens pats ir savas dzīves saimnieks, tāpat kā varenais Eross. Versace un grieķu mitoloģija ir cieši saistīta. Galu galā arī pats Versace simbols - medūza ir aizgūta no grieķu mitoloģijas. Šis aromāts smaržo pēc svaiguma un austrumnieciska siltuma. Pirmās svaigās piparmētru, zaļā ābola un citrona notis tiek izgaismotas ar bagātīgu ģerānijas un ambroksāna aromātu, līdz beidzot atveras pati aromāta sirds – ciedrs un vaniļa.

Eros pour Femme Eau de Toilette - smaržas izstaro sievišķīgu spēku un izstaro spēcīgu enerģiju. Tas ir dievišķi juteklisks aromāts, kurā saplūstošie aromātiskie elementi veido īpaši pavedinošu smaržu... Kompozīcijas fonu veido citrusaugļu enerģija, kurā brīnišķīgi izstaro balto ziedu ziedi, pildīti ar augļu sulu. Maģiskos pēdējos triepienus aromātā krāso muskuss, kalons un ambroksāns. Versace Eros Pour Femme ienes atsvaidzinošu enerģiju karstās vasaras dienās. Tagad neviens nestāv starp jums, vasaras romāns, pilns ar iekāri un dedzinošu kaislību.

Versace Bright Crystal ir aromāts enerģiskai, spēcīgai un pārliecinātai sievietei, kura nav aizmirsusi savu sievišķību, šarmu un skaistumu. Vārdi mirdzošs kristāls ir lieliski piemēroti, lai definētu aromātu, kas ir šī veiksmīgā Versace aromāta nosaukums. Smaržas vispirms atklāj svaigi granātāboli, sulīgas cidonijas un svaigs okeāna aukstums, kam seko salda un pavedinoša lotosa ziedu, magnoliju un karalisko peoniju buķete. Svaigu un reibinošu ziedu un augļu kokteili dažādo smagākas, bet ne mazāk smalkas silta un bagātīga dzintara, koka un pavedinošā muskusa notis. Versace Bright Crystal ir svaigs, vienkārši mirdzošs aromāts, kas valdzina eleganci un svaigumu.

Versace Dylan Blue Pour Homme – spēks, harizma, individualitāte, aizraušanās – ir 2016. gada Versace vīriešu aromāts. Atšķirīgais fužēra aromāts atspoguļo Vidusjūras juteklisko svaigumu. Smarža atveras ar citrusaugļu, vīģes lapu un ūdens notīm. Smaržas sirdi veido vīrišķīga vijolīšu lapu, papirusa, pačūlijas, melno piparu un ambras kombinācija. Aromāta sastāvu vainago asas un kaislīgas muskusa, smaržīgo tonka pupiņu, safrāna un vīraka burvestības. Spēcīgs un juteklisks, pakļauts kontrolei, bet tajā pašā laikā jūtīgs un disciplinēts, ass kā cīņas mākslas meistars - tas ir Versace Pour Homme Dylan Blue.

Versace Dylan Blue Pour Femme - sievišķības virsotne, īsts feminisma grāls! Tas ir aromāts spēcīgai sievietei, kura zina savu spēku. Tas ir īstas dievietes aromāts. Zelta detaļas un medūzu logotips ir kā tilts starp pagātni un tagadni, un pudeles novatoriskais dizains, elegantie izliekumi un amforas vāzes forma parāda tās saistību ar brīnišķīgo grieķu kultūru un mitoloģiju. Spilgtais krāsu risinājums ir iedvesmots no Vidusjūras stila, un smarža kā flakonam - spēcīga, dziļa un mistiska. Pats aromāts sastāv no bagātīgas aromātisku sastāvdaļu buķetes. Aromātā apvienoti spilgti augļu aromāti, eleganti gēla aromāta akordi un garšvielas. Tas sākotnēji smaržo pēc viegliem augļiem un pavasara ziediem, un aromāta sirdī dominē saldais persiks, jasmīns, rozes un citi ziedi. Šāda kompozīcija nodrošina aromāta spilgtumu, un kompozīciju vainago putupolistirola, koka, muskusa, pačūlijas smarža.

Komplektā: Versace Eros 5 ml. EDT smaržas vīriešiem, Eros Pour Femme 5 ml. EDT smaržas sievietēm, Bright Crystal 5 ml. EDT smaržas sievietēm, Dylan Blue Pour Homme 5 ml. EDT smaržas vīriešiem un Dylan Blue Pour Femme 5 ml. EDP ​​smaržas sievietēm.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums un piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no attēlā redzamā.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Uzrakstīt atsauksmi

Versace sieviešu un vīriešu miniatūru komplekts (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Versace sieviešu un vīriešu miniatūru komplekts (5 ml. EDP + 4 x 5 ml. EDT)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.