Artego Easy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns

Artego Easy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns Skatīt lielāku

Artego Easy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns

Produkta ID: 51729
Prekės ID: 51729

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

6,49 €

Produkta ID: 51729
Prekės ID: 51729

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, matu mazgāšanai, atjaunošanai/barošanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, barošanai, stiprināšanai, mitrināšanai, mirdzumam, nogludina, izlīdzinošs, ar antibakteriālām īpašībām, mīkstināšanai, mīkstinošs, nomierinošs līdzeklis, aizsardzībai pret sauli, krāsas saglabāšanai, nodrošina elastību, nodrošina elastību, padara matus vieglāk savaldāmus
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Nedzīviem matiem, Krāsotiem matiem, Bojātiem matiem, Raupjiem, Trausliem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Keratīnu, Ar kreatīna kompleksu, Ar zīda proteīnu, Ar sericīnu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar melanīnu , Ar Glicerīnu, Ar Antibakteriāliem Komponentiem, Ar antibakteriāliem komponentiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

ArtegoEasy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns maigi attīra, atjauno matu veselīgu izskatu un pasargā tos no atkārtotiem bojājumiem.

Produkts, kas paredzēts krāsošanas un citu procedūru bojātiem matiem, ir papildināts ar vērtīgiem komponentiem, kas efektīvi uzlabo matus un atjauno to optimālo stāvokli, lai tie kļūtu dzīvības un dabīga spīduma pilni. Sastāvā esošais keratīns baro, aizpilda porainās matu vietas un atjauno bojāto šķipsnu struktūru no saknēm līdz galiem, savukārt sericīns stiprina matus un saglabā mitrumu to iekšienē, tāpēc šķipsnas iegūst dabisku spīdumu un gludumu. Vasabi ekstraktam piemīt antibakteriālas īpašības un tas nomierina galvas ādu, savukārt augu melanīns palielina matu izturību pret UV bojājumiem un palīdz saglabāt krāsotu vai balinātu matu spilgtu krāsu.

Šampūns efektīvi noņem netīrumus no matu virsmas un galvas ādas, piešķir šķipsnām zīdainu maigumu, mīkstumu un elastību, palīdz atjaunot un uzturēt optimālu matu stāvokli, kā arī padara nepaklausīgus matus vieglāk vadāmus.

Bez SLS.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: iemasēt nelielu produkta daudzumu mitros matos, turēt 2-3 minūtes un kārtīgi izskalot ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Glycerin, Peg-120 Methyl Glucose Trioleate, Propylene Glycol, Cocamide DEA, Peg-12 Dimethicone, Hydrolyzed Sericin, Creatine, Parfum, Laureth-2, Silicone Quaternium-16, Phosphoric Acid, Polyquaternium-10, Lactobacillus/Wasabia Japonica Root Ferment Extract, Tetrasodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Benzoate, Butyloctanol, Undeceth-11, Undeceth-5, Hexyl Cinnamal, Eugenol, Melanin, Superoxide Dismutase, Mica, Polyamide-2, Titanium Dioxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Ci 14720, Ci 16255, Ci 19140, Ci 28440, Ci 73015, Tin Oxide.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasēt nelielu produkta daudzumu mitros matos, turēt 2-3 minūtes un kārtīgi izskalot ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

Artego Easy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns

Artego Easy Care T Dream Shampoo Post atjaunojošs matu šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.