Inebrya Shecare Repair Kit matu kopšanas komplekts (300 ml. šampūns + 250 ml. maska ​​+ 200 ml. sprejs)

Inebrya Shecare Repair Kit matu kopšanas komplekts (300 ml. šampūns + 250 ml. maska ​​+ 200 ml. sprejs) Skatīt lielāku

Inebrya Shecare Repair Kit matu kopšanas komplekts (300 ml. šampūns + 250 ml. maska ​​+ 200 ml. sprejs)

Produkta ID: 48849
Prekės ID: 48849

25,49 €

Produkta ID: 48849
Prekės ID: 48849

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, atjaunošanai/barošanai, atjauno vitalitāti, mīkstināšanai, mirdzumam, stiprināšanai, atsvaidzina, mitrināšanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nogludina, izlīdzinošs, nepadara smagnējus, nodrošina elastību, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Šampūns, Maska, Matu maska , Izsmidzināms līdzeklis, Izsmidzināms, Izsmidzināms, Sprejs matiem, Izsmidzināms līdzeklis
Matu stāvoklis/tips Novājinātiem matiem, Krāsotiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Keratīnu, Ar Šī sviestu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar alveju, Bez Sulfātiem, Bez sāls, Bez Parabēniem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Inebrya Shecare Repair Kit efektīvi atjauno sausu un bojātu matu stāvokli. Tā sastāvā esošo produktu aktīvās sastāvdaļas iesūcas dziļi matu struktūrā, piešķirot tiem veselīgu, dzīvības pilnu, maigumu un spīdumu. Produkta sastāvs ir papildināts ar mikrokeratīnu, tāpēc tas pozitīvi ietekmē matu struktūras atjaunojošos procesus, un šķipsnas kļūst stipras, atdzīvinātas jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Komplekts sastāv no:

Inebrya Shecare Repair Shampoo ir atjaunojošs matu šampūns, kas ārkārtīgi maigi, bet efektīvi attīra, stiprina un atjauno bojātus matus. Līdzeklis piepilda šķipsnas ar mitrumu, piešķirot tām maigumu, spīdumu un gludumu.
Inebrya Shecare Repair Mask ir atjaunojoša matu maska, kas intensīvi nostiprina īpaši bojātus, novājinātus matus, atjauno zaudēto mitrumu un piešķir elastību. Acīmredzami samazinās matu izkrišana, mati kļūst stiprāki, elastīgāki, vieglāk ķemmējami, vadāmi.

Inebrya Shecare Repair Magic Spray atjaunojošs matu sprejs, kas izlīdzina, piešķir dabisku spīdumu un atjauno dzīvīgu, veselīgu izskatu. Produkts izlīdzina un aizsargā matu virsmu no bojājumiem, padarot to vieglāk ķemmējamu un kopjamu.
Komplektā esošie līdzekļi ir ieteicami vājiem, krāsotiem matiem, kā arī matiem, kas pakļauti ķīmiskām matu kopšanas vielām, karstumam vai mehāniskiem bojājumiem.

Nesatur sulfātus. Bez sāļiem. Nesatur parabēnus.

Tikai profesionālai lietošanai.

Komplektā: Inebrya Shecare Repair Shampoo atjaunojošs matu šampūns 300 ml., Inebrya Shecare Repair Mask atjaunojoša matu maska ​​250 ml. un Inebrya Shecare Repair Magic Spray matu sprejs 200 ml.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Šampūna lietošana: iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos, līdz veidojas putas. Atstājiet iedarboties 2 minūtes, pēc tam noskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Kā lietot masku: Uzklājiet produktu uz mitriem, ar šampūnu izmazgātiem matiem un atsājiet uz 3-5 minūtēm. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Kā lietot spreju: Sadaliet tīrus, ar dvieli nosusinātus matus 4 daļās. Izsmidziniet produktu uz katras šķipsnas, maigi iemasējiet to visā garumā. Atstājiet iedarboties 5 minūtes un ieveidojiet matus kā parasti. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska
Sprejs matiem
Izsmidzināms
Šampūns
Izsmidzināms līdzeklis
Izsmidzināms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Inebrya Shecare Repair Kit matu kopšanas komplekts (300 ml. šampūns + 250 ml. maska ​​+ 200 ml. sprejs)

Inebrya Shecare Repair Kit matu kopšanas komplekts (300 ml. šampūns + 250 ml. maska ​​+ 200 ml. sprejs)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.