Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošs ķermeņa balzams

Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošs ķermeņa balzams Skatīt lielāku

Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošs ķermeņa balzams

Produkta ID: 46061
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 46061
Komentāri: 2

13,79 €

Produkta ID: 46061
 5/5
Komentāri: 2
Prekės ID: 46061
Komentāri: 2

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 490 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, pret strijām , barošanai, mitrināšanai, apkaro novecošanās pazīmes, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, kopj, atjauno vitalitāti
Produkta tips Balzams
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Kolagēnu, Ar vitamīnu C , Ar Vitamīniem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar jūraszālēm, Ar antioksidantiem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Katra sieviete sapņo par zīdaini maigu un pievilcīgu ādu. Ja pamanāt, ka āda sāk zaudēt elastību, tvirtumu, paliek blāva un neveselīga, Jums noteikti jāizmēģina savam ikdienas skaistumkopšanas rituālam pievienot Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošo ķermeņa balzamu! Tas ātri spēj uzlabot ādas stāvokli, atjaunojot tās skaistumu un svaigumu.

Ķermeņa balzams acīmredzami samazina striju redzamību, intensīvi baro ādu un cīnās pret ar vecumu saistītām izmaiņām. Bielenda Professional Body Program atjaunojošā ķermeņa balzama efektīvā darbība ir saistīta ar tā bagātīgo sastāvu, kas satur tropisko augļu ekstraktus, dabīgās eļļas un neticami vērtīgu vitamīnu kokteili. Ar šo balzamu epiderma saņems pilnīgu aprūpi, un ķermenis atgūs vēlamo pievilcību!

Lietošana:

Uzklājiet balzamu uz iepriekš attīrītas ādas ar vieglām masējošām kustībām, līdz tas pilnībā uzsūcas. Uzklājiet katru dienu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Propylene Glycol, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Orbignya Oleifera Seed Oil, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Hydrolyzed Corallina Officinalis Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Pyridoxine Hydrochloride, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacrylate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Mannitol, Cellulose, Maltodextrin, Amylodextrin, Silica, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance), Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Linalool, Cl 77289, Cl 77491, Cl 77492.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet balzamu uz iepriekš attīrītas ādas ar vieglām masējošām kustībām, līdz tas pilnībā uzsūcas. Uzklājiet katru dienu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Balzams

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

2 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Laimutė B. country flag 2023-02-27

Sveiki.Esmu apmierināta ar produktiem.Jau sāku lietot.Patika krēmi.

Lina country flag 2021-07-23

Bieza konsistence, smarža atgādina citronzāli. Manuprāt, krēms būtu vairāk piemērots sausai ādai aukstajā sezonā. Neko sliktu nemanīju, krēms labs.

Uzrakstīt atsauksmi

Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošs ķermeņa balzams

Bielenda Professional Regenerating Body Balm atjaunojošs ķermeņa balzams

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.