Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ķermeņa krēms

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ķermeņa krēms Skatīt lielāku

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ķermeņa krēms

Produkta ID: 53522
Prekės ID: 53522

15,79 €

Produkta ID: 53522
Prekės ID: 53522

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 385 ml., 385 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, barošanai, mīkstinošs, kopj, aizsargā, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, novērš sausuma sajūtu
Produkta tips Krēms, Ķermeņa krēms
Smarža Citrusaugļi - Ziedi
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar Šī sviestu, Ar antioksidantiem, Ar baltās tējas ekstraktu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ieskaujiet sevi ar smaržu, kas liks jums justies lieliski visas dienas garumā. Tualetes ūdens sievietēm Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ir optimisma un nevainojamas laimes izpausme.

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom aromāts rada svētku atmosfēru. Tas sākas ar svaigām citrusaugļu notīm, kur skaidri jūtama bergamotes un citrona piegarša. Vēlāk jasmīna, neroli un apelsīnu ziedu aromāts. Visbeidzot, kompozīciju noslēdz ar maigu koksnes akcentu, ko rada ciedrs, muskuss un pikantās smaržas.

Šis aromātiskais ķermeņa losjons ne tikai baro ķermeņa ādu, bet arī piešķir tai patīkamu smaržu. Šis ir lielisks līdzeklis sievietēm, kuras ne tikai rūpējas par savu ādu, bet arī vēlas, lai iecienītāko smaržu aromāts noturētos vēl ilgāk.

Līdzekļa formula, kas bagātināta ar šī sviestu, antioksidantiem un baltās tējas ekstrakta maisījumu, palīdz mīkstināt, mitrināt un palutināt sausu ādu.

Lietošana: vienmērīgi sadaliet ķermeņa losjonu uz ādas, masējiet ar apļveida kustībām, līdz produkts ir iesūcies. Vislabāk produktu lietot vakarā pēc dušas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/Water/Eau, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minérale, Cetearyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Acetate, Ceteareth20, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Acetylated Lanolin Alcohol, Achillea Millefolium Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Althaea Officinalis Root Extract, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Carbomer, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chondrus Crispus Extract, Equisetum Arvense Extract, Foeniculum Vulgare (Fennel) Seed Extract, Glyceryl Distearate, Glyceryl Stearate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Humulus Lupulus (Hops) Flower Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Propylene Glycol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Taraxacum Officinale (Dandelion) Leaf Extract, Tetrasodium EDTA, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract, Triceteareth-4 Phosphate, Tromethamine, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Leaf Extract, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: vienmērīgi sadaliet ķermeņa losjonu uz ādas, masējiet ar apļveida kustībām, līdz produkts ir iesūcies. Vislabāk produktu lietot vakarā pēc dušas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Ķermeņa krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ķermeņa krēms

Elizabeth Arden White Tea Mandarin Blossom ķermeņa krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.