L'oreal Rare Flowers Milk attīrošs pieniņš sejai

L'oreal Rare Flowers Milk attīrošs pieniņš sejai Skatīt lielāku

L'oreal Rare Flowers Milk attīrošs pieniņš sejai

Produkta ID: 43108
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 43108
Komentāri: 10

5,49 €

Produkta ID: 43108
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 43108
Komentāri: 10

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml., 400 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Dziļai attīrīšanai, tīrīšanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, kopj, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, novērš sausuma sajūtu, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, izlīdzinošs, nogludina, uztur ādu veselīgu, noņem kosmētiku, noņem lieko sebuma daudzumu, mīkstināšanai
Produkta tips Pieniņš, Pieniņš kosmētikas noņemšanai, Kosmētikas noņemšanas līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Sausai ādai, Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar rožu ekstraktu, Ar jasmīna ekstraktu, Ar lecitīnu, Ar lecitīnu , Ar Vitamīniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

L'Oreal Paris Rare Flowers Milk attīrošais pieniņš nodrošina rūpīgu sausas un jutīgas ādas kopšanu.

Produkts maigi, bet efektīvi noņem dekoratīvās kosmētikas atlikumus, putekļus un citus netīrumus. Un, pateicoties īpaši atlasītām aktīvajām sastāvdaļām, ar Loreal Rare Flowers pieniņu attīrīta āda tiek atdzīvināta, mitrināta un barota. Tāpēc pēc katras procedūras ar šo līdzekli sejas āda kļūst tīra, maiga un elastīga.

Produkts ir papildināts ar komponentiem, kas palīdz pareizi kopt sausas, jutīgas vai iekaisušas ādas stāvokli. Rožu ekstrakts Loreal Paris Rare Flowers Cleansing Milk sastāvā, kas ir bagāts ar C vitamīnu, aizsargā pret ādas krāsas maiņu. Taču šis komponents ne tikai nodrošina vienmērīgu sejas krāsu, bet arī atjauno ādas gludumu un maigumu. Savukārt, jasmīna ekstrakts stiprina hidrolipīdu barjeru un palīdz novērst ādas kairinājumus.

Produkts ar krēmīgu tekstūru maigi un viegli noņem dekoratīvo kosmētiku un citus netīrumus. Rezultātā L'Oreal Rare Flowers pieniņš atjauno ādai izcilu tīrības sajūtu, baro un kopj ādu. Un tas ļauj jums baudīt veselīgu, maigu un dzīvīgu ādu.

Galvenās produkta īpašības:

  • maigi notīra dekoratīvo kosmētiku un citus netīrumus;
  • nodrošina rūpīgu tīrīšanas efektu;
  • atsvaidzina un baro ādu;
  • ir barojoša iedarbība;
  • aizsargā ādu no iespējama kairinājuma;
  • atjauno visaptverošu ādas komfortu.

Loreal Paris Rare Flowers pieniņš viegli noņem dekoratīvo kosmētiku, tādējādi nodrošinot optimālu tīrības un komforta sajūtu. Taču produkta formula, kas papildināta ar aktīvo komponentu kompleksu, atjauno ādas dabisko maigumu un gludumu. Rezultātā āda vienmēr ir tīra, atsvaidzināta un barota.

Dermatoloģiski pārbaudīts.

Lietošana: uzklājiet pieniņu uz vates diska un noslaukiet ar to sejas un kakla ādu. Izvairieties no spēcīgas berzes, jo tas var kairināt ādu.

Aqua/Water, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil, Jasminum Officinale Extract / Jasmine Flower Extract, Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitol, Carbomer, Triethanolamine, Lecithin, Disodium Cocoamphodiacetate, Carrageenan, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Linalool, Limonene, Citral, Parfum / Fragrance (F.I.L. B196165/1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet pieniņu uz vates diska un noslaukiet ar to sejas un kakla ādu. Izvairieties no spēcīgas berzes, jo tas var kairināt ādu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pieniņš
Kosmētikas noņemšanas līdzeklis
Pieniņš kosmētikas noņemšanai

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

10 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Vera I. country flag 2024-04-01

Спасибо большое сайту Save24.lv за такую возможность получить,то чего Нигде нету. И все очень бысто,надежно.Обязательно буду пользоваться Вашим сайтом и Посоветую своим друзьям.Спасибо ,

Gintatė country flag 2024-03-04

Esmu ļoti apmierināta ar šo pieniņu! Citu vairs nepērku.Šis ir brīnišķīgs.Perfekti notīra,un pēc tam seja ir samtaina un klāta kā krēms. Apbrīnojami.Un tā smarža ir maiga un patīkama. Esmu ļoti apmierināta ar šo Pieniņu 😊

Reda country flag 2024-02-12

Visbrīnišķīgākais, vislabākais no visiem. Cik sevi atceros, lietoju tikai šo pieniņu. Bet žēl, pazuda no fiziskajiem veikaliem :( Varu atrast tikai interneta veikalos.

Areha K. country flag 2024-01-17

super

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

L'oreal Rare Flowers Milk attīrošs pieniņš sejai

L'oreal Rare Flowers Milk attīrošs pieniņš sejai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.