Lirene Acid Power mitrinošs sejas serums

Lirene Acid Power mitrinošs sejas serums Skatīt lielāku

Lirene Acid Power mitrinošs sejas serums

Produkta ID: 52678
Prekės ID: 52678

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

8,49 €

Produkta ID: 52678
Prekės ID: 52678

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nodrošina elastību, izlīdzina ādas toni, mirdzumam, attīra, samazina apsārtumu, mazina ādas hiperpigmentāciju, samazina hiperpigmentāciju, pret grumbām, atjauno vitalitāti, novērš sausuma sajūtu, mīkstināšanai, mīkstinošs, padara ādu tvirtāku, nomierinošs līdzeklis, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Sausai ādai, Apsārtušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar AHA Skābi, Ar laktobionskābi, Ar Pienskābi, Ar PHA skābi , Ar vērtīgām skābēm, Ar augļu skābēm, Ar Hialuronskābi, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar rudzupuķu ūdeni
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lirene Acid Power produktu līnijas pamatā ir inovatīva formula, kas apvieno dziedinošo skābju (AHA / PHA) un nomierinošo hidrolātu vērtīgās īpašības. Tas nodrošina maigu un drošu epidermas atjaunošanas procesu, kura laikā tiek novērsts ādas kairinājums, lobīšanās vai citas nepatīkamas sajūtas.

Lirene Acid Power mitrinošais sejas serums maigi noloba ādu, atjauno epidermas optimālo mitruma līdzsvaru un nostiprina tās aizsargfunkcijas, tādējādi atjaunojot ādas elastību, vienmērīgu tonusu un iekšējo mirdzumu.

Produktam ir augsta (7%) AHA un PHA skābju koncentrācija, kas palīdz efektīvi noņemt vecās, atmirušās epidermas šūnas, piešķir ādai lielāku skaidrību, vitalitāti un palīdz cīnīties ar grumbām un citām ādas nepilnībām. Pienskābe arī palīdz saglabāt mitrumu ādā, savukārt laktobionskābe samazina nevēlamo apsārtumu. Produktā esošā hialuronskābe intensīvi mitrina ādu, piešķir tai maigumu, maigumu un tvirtumu, savukārt rudzupuķu ūdens nomierina kairinājumus un aizsargā ādu no bojājumiem un priekšlaicīgas ādas novecošanas.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sausas un tīras sejas, un kakla ādas, izvairoties no zonas ap acīm un muti. Maigi iemasējiet, lai produkts iesūktos, pēc tam uzklājiet izvēlēto sejas krēmu. Lietojiet katru vakaru vai vairākas reizes nedēļā, atkarībā no nepieciešamības.

Pēc produkta uzklāšanas uz sejas ādas var rasties tirpšana vai apsārtums. Tā ir dabiska ādas reakcija uz skābju iedarbību. Ja dedzināšanas vai tirpšanas sajūta saglabājas ilgāk par 3 minūtēm vai āda ir stipri apsārtusi, ieteicams produktu rūpīgi nomazgāt ar ūdeni un pārtraukt tā lietošanu. Izvairieties no tiešiem saules stariem produkta lietošanas laikā un 1 nedēļu pēc lietošanas, un dienas laikā lietojiet produktus ar augstu SPF.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Centaurea Cyanus Flower Water, Glycerin, Propanediol, Lactic Acid, Lactobionic Acid, Sodium Hydroxide, Inulin, Sodium Hyaluronate, Fructose, Glucose, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Cellulose, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Benzoate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz sausas un tīras sejas, un kakla ādas, izvairoties no zonas ap acīm un muti. Maigi iemasējiet, lai produkts iesūktos, pēc tam uzklājiet izvēlēto sejas krēmu. Lietojiet katru vakaru vai vairākas reizes nedēļā, atkarībā no nepieciešamības. Pēc produkta uzklāšanas uz sejas ādas var rasties tirpšana vai apsārtums. Tā ir dabiska ādas reakcija uz skābju iedarbību. Ja dedzināšanas vai tirpšanas sajūta saglabājas ilgāk par 3 minūtēm vai āda ir stipri apsārtusi, ieteicams produktu rūpīgi nomazgāt ar ūdeni un pārtraukt tā lietošanu. Izvairieties no tiešiem saules stariem produkta lietošanas laikā un 1 nedēļu pēc lietošanas, un dienas laikā lietojiet produktus ar augstu SPF.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Uzrakstīt atsauksmi

Lirene Acid Power mitrinošs sejas serums

Lirene Acid Power mitrinošs sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.