Silcare Naturro Special Gift Box komplekts (300 ml. sviests + 300 ml. skrubis + 6 ml. eļļa skropstām + 11 ml. eļļa)

Silcare Naturro Special Gift Box komplekts (300 ml. sviests + 300 ml. skrubis + 6 ml. eļļa skropstām + 11 ml. eļļa) Skatīt lielāku

Silcare Naturro Special Gift Box komplekts (300 ml. sviests + 300 ml. skrubis + 6 ml. eļļa skropstām + 11 ml. eļļa)

Produkta ID: 66763
Prekės ID: 66763

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

13,99 €

Produkta ID: 66763
Prekės ID: 66763

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, nomierinošs līdzeklis, barošanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mirdzumam, padara ādu tvirtāku, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, dziļai attīrīšanai, uzlabo asinsriti, atsvaidzina, stimulē šūnu atjaunošanos, nodrošina elastību, atjaunojošs, mīkstinošs, pret matu izkrišanu, atvieglo matu ķemmēšanu, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, augšanas veicināšanai
Produkta tips Sviests, Ķermeņa sviests, Ķermeņa skrubis, Skrubis, Pīlinga līdzeklis, Eļļa
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai, Sausai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Skropstām, Lūpām, Sejai, Matiem
Īpašības Piemērots vegāniem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Šī sviestu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar Persiku ekstraktu, Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar vitamīnu B8, Ar omega taukskābēm, Ar sāls kristāliem, Ar sāli, Ar Cukuru, Ar kokosriekstu čaumalām, Ar Sojas pupiņu eļļu, Ar avokado eļlu, Ar rīcineļļu, Ar argana eļļu, Ar olīvu eļļu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgām eļļām, No antistatiska lādiņa
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus)., Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Lietošanas instrukcija

Komplektā ietilpst:

Silcare Naturro ķermeņa sviests 300 ml.

Silcare Naturro Body Scrub ķermeņa skrubis 300 ml.

Silcare Naturro skropstu eļļa skropstām 6 ml.

Silcare Naturro Natural Oil eļļa sejai, lūpām un matiem 11 ml.

Daba mums ir aizdevusi savas visdārgākās dāvanas, ļaujot mums izveidot unikālas vegānu formulas, kuru pamatā ir dabīgas sastāvdaļas. Maigas kā lapas pieskāriens, taču iedarbīgas kā straumes spēks, tās rūpēsies par jūsu ķermeni un nomierinās jūsu prātu. Atbrīvojiet savu iekšējo harmoniju un ļaujiet dabai atjaunot vērtīgas attiecības ar jums, pateicoties Naturro līnijai.

Silcare Naturro ķermeņa sviests ir vegāns produkts, kas sastāv no 95% dabīgām sastāvdaļām. Tas ir bagāts ar šī sviestu, kā arī makadāmijas un persiku kauliņu eļļām, kas ne tikai palīdz atjaunot ādas zīdaino maigumu un gludumu, bet arī piešķir tai nomierinošu efektu. Tas satur arī vitamīnus E, A, provitamīnus B5, B7, B8, kā arī omega-3 un omega-8 skābes un fitosterīnus. Sastāvdaļas dziļi baro, intensīvi mitrina un palīdz atjaunot un uzturēt atbilstošu ādas mitrināšanas līmeni, padarot to mirdzošu, tvirtāku, vizuāli veselīgāku un atjaunotu. Ķermeņa sviests atstāj aizsargkārtu, kas pasargā ādu no ārējo faktoru negatīvās ietekmes. Svaigais augļu-zāļu aromāts padara ādas kopšanu patīkamāku un nomierina sajūtas.

Silcare Naturro ķermeņa skrubis ir vegāns produkts, kas sastāv no 99% dabīgām sastāvdaļām. Tas satur sāls un cukura kristālus, kā arī kokosriekstu čaumalu pulveri, kas efektīvi noloba atmirušās ādas šūnas, noņem netīrumus, kā arī stimulē mikrocirkulāciju, padarot ādu svaigu, gludu un maigu. Sojas pupiņu, avokado, persiku, rīcineļļas un argana eļļas dziļi mitrina, baro un aizsargā ādu no pārmērīga ūdens zuduma. Turklāt tie atdzīvina, atjauno un pozitīvi ietekmē ādas elastības līmeni. Pateicoties aktīvajām vielām, āda iegūst veselīgu izskatu, vizuāli atjauno un izlīdzina tās toni. Piemērots visiem ādas tipiem. Svaigais augļu un augu aromāts padara ādas kopšanu patīkamāku un nomierina sajūtas.

Silcare naturro Natural Oil ir vegāns produkts, kas sastāv no 99% dabīgām sastāvdaļām. Tas satur avokado, makadāmijas, olīvu un argana eļļas, kā arī E vitamīnu, kas pozitīvi ietekmē ādu un matus. Aktīvās sastāvdaļas palīdz mitrināt, nostiprināt un barot. Tie paātrina epidermas atjaunošanos, mīkstina un izlīdzina lūpas, padara matus mazāk pūkainus un statiskus, elastīgākus, vieglāk ķemmējamus un izturīgākus pret mehāniskiem bojājumiem. Eļļa kopj pat sausu, maigu un jutīgu ādu.

Silcare Naturro Lash Oil ir vegāns produkts, kas sastāv no 99% dabīgām sastāvdaļām. Satur argana, rīcineļļas, auzu sēklu un kviešu asnu eļļas, kā arī A, E, F vitamīnu kompleksu. Sastāvdaļas ne tikai stiprina, mitrina un baro skropstas, bet arī paātrina to augšanu, novērš izkrišanu un atjauno bojātos matu folikulus. Aktīvās vielas pozitīvi ietekmē matu stāvokli, padarot tos biezākus, garākus un spīdīgākus. Eļļa ir ideāls un dabisks risinājums pat cilvēkiem ar vājām, trauslām un plānām skropstām.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Kā izmantot:

Ķermeņa sviests - iemasējiet produktu tīrā, sausā ķermeņa ādā un atstājiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Padoms: karstās dienās ķermeņa sviestu glabājiet ledusskapī, lai iegūtu papildu atvēsinošu efektu.

Skrubis – ar apļveida kustībām iemasē mitrā ķermeņa ādā, pēc tam noskalo ar vēsu ūdeni.

Eļļa skropstām - uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz attīrītām skropstām. Izmantojiet regulāri katru vakaru, lai iegūtu labākos rezultātus. Izmantojiet divas vai trīs reizes nedēļā, lai tās uzturētu. Skropstu eļļu var uzklāt arī uz uzacīm.

Eļļa - piemērota lietošanai uz sejas, lūpām un matiem. Uzklājiet nelielu daudzumu eļļas, sadaliet to izvēlētajā tīras un sausas ādas zonā vai vienmērīgi izklājiet visā matu garumā. Varat arī lietot kopā ar savu iecienītāko kosmētiku.

Kā izmantot: Ķermeņa sviests - iemasējiet produktu tīrā, sausā ķermeņa ādā un atstājiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Padoms: karstās dienās ķermeņa sviestu glabājiet ledusskapī, lai iegūtu papildu atvēsinošu efektu. Skrubis – ar apļveida kustībām iemasē mitrā ķermeņa ādā, pēc tam noskalo ar vēsu ūdeni. Eļļa skropstām - uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz attīrītām skropstām. Izmantojiet regulāri katru vakaru, lai iegūtu labākos rezultātus. Izmantojiet divas vai trīs reizes nedēļā, lai tās uzturētu. Skropstu eļļu var uzklāt arī uz uzacīm. Eļļa - piemērota lietošanai uz sejas, lūpām un matiem. Uzklājiet nelielu daudzumu eļļas, sadaliet to izvēlētajā tīras un sausas ādas zonā vai vienmērīgi izklājiet visā matu garumā. Varat arī lietot kopā ar savu iecienītāko kosmētiku.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa
Ķermeņa skrubis
Sviests
Ķermeņa sviests

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Uzrakstīt atsauksmi

Silcare Naturro Special Gift Box komplekts (300 ml. sviests + 300 ml. skrubis + 6 ml. eļļa skropstām + 11 ml. eļļa)

Silcare Naturro Special Gift Box komplekts (300 ml. sviests + 300 ml. skrubis + 6 ml. eļļa skropstām + 11 ml. eļļa)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.