Collistar Men After Shave Fresh Effect Set komplekts vīriešiem pēc skūšanās (100 ml. + 30 ml.)

Collistar Men After Shave Fresh Effect Set komplekts vīriešiem pēc skūšanās (100 ml. + 30 ml.) Skatīt lielāku

Collistar Men After Shave Fresh Effect Set komplekts vīriešiem pēc skūšanās (100 ml. + 30 ml.)

Produkta ID: 25789
Prekės ID: 25789

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

25,49 €

Produkta ID: 25789
Prekės ID: 25789

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 130 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Pēc skūšanās, dezinficē, mitrināšanai, izlīdzinošs, barošanai, atjaunošanai/barošanai
Produkta tips Pēc skūšanās balzams, Pēc skūšanās līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai, Visam ķermenim
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar Kolagēnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Sejas āda būs kopta un mitrināta ar tik lielisku pēc skūšanās komplektu vīriešiem kā Collistar Men After Shave Fresh Effect Set. Tas sastāv no diviem lieliskim produktiem – pēc skūšanās želeju un atjaunojošu pret grumbu sejas krēmu. Izmantojot šos līdzekļus pēc skūšanās, Jūs nodrošināsiet ādu ar nepieciešamu vitamīnu un barības vielu kompleksu, kā arī parūpēsieties par ādas elastības, jaunības un tvirtuma saglabāšanu.

Linea Uomo hidrogēls mitrinās kairinātu pēc skūšanās ādu ar hialuronskābes un mentola ekstraktu, kas patīkami atvēsinās ādu un nomierinās. Collistar Daily Revitalizing sejas krēms piesātinās ādu ar mikroelementiem un antioksidantiem, sniegs liftinga efektu un cīnīsies ar grumbām.

Lietošanas veids: pēc skūšanās uz tīras ādas uzklājiet pēc skūšanās želeju, ļaujiet tai nožūt un uzklājiet sejas ādas krēmu, ar vieglām masējošām kustībām.

Pēc skūšanās želeja: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, PARFUM, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HYDROXYPROPYL GUAR, BENZOPHENONE-4, SODIUM POLYACRYLATE, BISABOLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TRIETHANOLAMINE, LACTIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHYL LACTATE, SODIUM HYALURONATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, RETINYL PALMITATE, NIACINAMIDE, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MALTODEXTRIN, CALCIUM PANTOTHENATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PYRIDOXINE HCL, CI 42090, BHT, SILICA, ASCORBYL PALMITATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL Sejas krēms: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, QUATERNIUM-18 HECTORITE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-32, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, HYDROGENATED LECITHIN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, PPG-15 STEARYL ETHER, DISODIUM EDTA, CERAMIDE 3, TOCOPHERYL ACETATE, CARAMEL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, PERSEA GRATISSIMA OIL UNSAPONIFIABLES, SODIUM HYALURONATE, SOLUBLE COLLAGEN, DISODIUM ADENOSINE TRIPHOSPHATE, HYDROLYZED FIBRONECTIN, PROPYLENE GLYCOL, ALGIN, BENZOPHENONE-3, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, LINALOOL.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Pēc skūšanās līdzeklis
Pēc skūšanās balzams

Uzrakstīt atsauksmi

Collistar Men After Shave Fresh Effect Set komplekts vīriešiem pēc skūšanās (100 ml. + 30 ml.)

Collistar Men After Shave Fresh Effect Set komplekts vīriešiem pēc skūšanās (100 ml. + 30 ml.)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.