DermoFuture Hair Growth Mask matu augšanas maska

DermoFuture Hair Growth Mask matu augšanas maska Skatīt lielāku

DermoFuture Hair Growth Mask matu augšanas maska

Produkta ID: 45735
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 45735
Komentāri: 5

3,99 €

Produkta ID: 45735
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 45735
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Augšanas veicināšanai, uzlabo asinsriti, uzlabo asins piegādi matu saknēm, apjomam, sniedz apjomu, biezumam, stiprināšanai, stiprina matu folikulus, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, pret matu izkrišanu, atsvaidzina, padara matus vieglāk savaldāmus, nepadara smagnējus, barošanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Novājinātiem matiem, Plāniem matiem, Retinātiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Kofeīnu, Ar Arginīnu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar mandeļu eļļu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez Parabēniem, Bez Silikona, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ja jūsu plāni ir kļūt par greznu, biezu, garu matu īpašnieku, tad ir vērts papildināt savu matu kopšanas produktu arsenālu ar efektīvo Dermo Future Hair Growth matu masku. Zīmola speciālisti ir izstrādājuši inovatīvu formulu, pateicoties kurai produkts ne tikai uzlabo matu izskatu, bet arī stimulē to intensīvu augšanu. Dermo Future matu augšanas maska ​​satur aktīvu trīs vērtīgu dabīgu sastāvdaļu kompleksu. Kviešu dīgļu, sojas pupiņu un arginīna kombinācija nodrošina efektīvu atjaunojošu efektu matu struktūrai un galvas ādai.

Dermo Future Hair Growth matu maska samazina matu izkrišanu, atjauno matu augšanu, aizsargā tos no nelabvēlīgas vides ietekmes. Maska satur kofeīnu epidermas tonizēšanai, nātru ekstraktu matu stiprināšanai un salvijas ekstraktu kā antiseptisku līdzekli. Pateicoties mandeļu eļļai, Hair Growth matu maskai ir barojošas un mīkstinošas īpašības.

Lietošana: iemasējiet masku matos, kas izmazgāti ar šampūnu visā garumā. Atstājiet uz dažām minūtēm, pēc tam rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

 

 

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, C12-15 Alkyl Benzoate, Isopropyl Palmitate, Propylene Glycol, Polyquaternium 7, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Krameria Triandra Root Extract, Sarothamnus Scoparius Extract, Juglans Regia (Walnut) Leaf Extract, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja (Soybean) Germ Extract*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Urtica Dioica Extract, Salvia Officinalis Extract, Hydrolyzed Keratin, BHT, Ethylhexylglycerin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet masku matos, kas izmazgāti ar šampūnu visā garumā. Atstājiet uz dažām minūtēm, pēc tam rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

5 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Rita Š. country flag 2022-08-22

Pec maskas mati miksti .
Par augšanu nav komentāru .atskaites punkts un pēc pus gada būs redzams

Irma country flag 2023-08-31

Piegāde ir ātra. Maska ir pat ļoti laba par šo cenu. Palīdz pret matu izkrišanu un mīkstina matus. Es tikai iesaku to uzklāt uz matiem un paturēt vismaz 10 minūtes vai ilgāk un pēc tam izskalot.

Daiva N. country flag 2023-05-15

Paldies par ātro preču piegādi. Esmu ļoti apmierināta.

Daiva country flag 2022-06-27

Jauns produkts manā skapīšu kolekcijā😅 Pagaidām viss ir ļoti labi.🙂

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

DermoFuture Hair Growth Mask matu augšanas maska

DermoFuture Hair Growth Mask matu augšanas maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.