Lisap Sculpture Eco Spray matu laka

Lisap Sculpture Eco Spray matu laka Skatīt lielāku

Lisap Sculpture Eco Spray matu laka

Produkta ID: 62033
 4/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 62033
 4/5
Komentāri: 1

11,49 €

Produkta ID: 62033
 4/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 62033
 4/5
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, ieveidošanai/formēšanai, apjomam, sniedz apjomu, nodrošina elastību, nepadara smagnējus, neatstāj pēdas , piešķir veselīgu spīdumu, mitrināšanai, mīkstinošs, mīkstināšanai
Produkta tips Matu laka
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ekoloģisks, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar medus ekstraktu, Ar vītolu mizas ekstraktu, Ar Aminoskābi, Ar vērtīgām skābēm, Ar minerāliem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Sculture klāsts sastāv no aminoskābēm, organiskajām skābēm un minerālvielām, kā arī bagātināts ar medu un vītolu ekstraktu, kam piemīt ideālas mīkstinošas īpašības. Visi produkti piešķir matiem elastību, maigumu, spīdumu un garantē vislabāko iespējamo mitrināšanu.

Vai jums patīk stilīgas frizūras un vēlaties, lai katra no tām kalpotu pēc iespējas ilgāk bez nepieciešamības veikt korekcijas? Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz ballīti vai meklējat ikdienas produktu matu veidošanai, izmēģiniet Lisap organisko matu laku, pateicoties kurai varat izveidot interesantu ieveidojumu, neizžāvējot matus.

Lisap Sculture Eco Spray ir matu laka, kas piešķir apjomu un tekstūru. Tai ir ilgstoša iedarbība, padarot matus elastīgus un lieliski izskatās visas dienas garumā.

  • Nodrošina pareizu frizūras fiksāciju daudzām stundām.
  • Uz matiem neredzama.
  • Nenoslogo matus.
  • Vieglas formulas.
  • Piemērota visiem matu tipiem.
  • Nodrošina fiksāciju un dabisku spīdumu.


Lietošana: izsmidziniet uz sausiem vai nedaudz mitriem matiem apmēram no 30 cm. attāluma. Izsmidziniet uz saknēm, lai palielinātu apjomu.

Preces dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Alcohol Denat., Ethyl Ester Of Pvm/Ma Copolymer, Parfum, Polysorbate 80, Aminomethyl Propanol, Citral, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzyl Salicylate, Glycerin, Panthenol, Limonene, Cetyl Acetate, Stearyl Acetate, Oleyl Acetate, Acetylated Lanolin Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Linalool, Propylene Glycol, Aqua, Salix Alba Bark Extract, Mel Extract, Bambusa Vulgaris Extract.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: izsmidziniet uz sausiem vai nedaudz mitriem matiem apmēram no 30 cm. attāluma. Izsmidziniet uz saknēm, lai palielinātu apjomu.

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

1 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Ingrida country flag 2024-01-24

Nemaz nav slikti, nepadara matus lipīgus. Neesmu pārliecināta par apjomu.

Uzrakstīt atsauksmi

Lisap Sculpture Eco Spray matu laka

Lisap Sculpture Eco Spray matu laka

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.