MilkShake Daily Frequent Shampoo ikdienas šampūns

MilkShake Daily Frequent Shampoo ikdienas šampūns Skatīt lielāku

MilkShake Daily Frequent Shampoo ikdienas šampūns

Produkta ID: 51335
 4.8/5
Komentāri: 29
Prekės ID: 51335
Komentāri: 29

10,99 €

Produkta ID: 51335
 4.8/5
Komentāri: 29
Prekės ID: 51335
Komentāri: 29

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, noņem lieko sebuma daudzumu, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, aizsargā matu galus no šķelšanās, mitrināšanai, barošanai, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nodrošina elastību, kopj, atjauno vitalitāti, mirdzumam, padara matus vieglāk savaldāmus, krāsas saglabāšanai
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Normāliem matiem, Krāsotiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar piena olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar ābolu sulu, ar Alvejas ekstraktu, Ar alveju, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Neitrāls pH, Bez Parabēniem, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Daily Frequent Shampoo matu šampūns ir paredzēts ikdienas lietošanai. Tas padara šo produktu lieliski piemērotu, ja jums bieži ir jāmazgā sausi vai normāli mati.

Produkta maigā formula palīdz mitrināt matus, pasargā tos no sausuma, krāsas izbalēšanas vai citām problēmām, kas saistītas ar biežu galvas berzi. Produkts nesatur arī nātrija laurilsulfātu vai parabēnus, tāpēc šis MilkShake šampūns ļauj pareizi kopt matus pat tad, ja tos mazgājat katru dienu.

Produkts ir papildināts ar aktīvo vielu kompleksu, kas rūpējas par optimālu matu mitruma līdzsvaru un to veselīgu izskatu. Sastāvā esošie piena proteīni intensīvi atjauno, stiprina matus, palīdz saglabāt to mīkstumu un elastību. MilkShake Daily Frequent matu šampūns ir papildināts arī ar ābolu un alvejas sulu, kas atjauno matu dabisko mīkstumu un spīdumu, un padara tos vieglāk kopjamus. Vitamīni un citas aktīvās sastāvdaļas nodrošina veselīgu matu stāvokli katru dienu, un komplekss Integrity 41 palīdz saglabāt spilgtu un košu matu krāsu.

Galvenās MilkShake Daily šampūna īpašības:

  • maigi noņem netīrumus un liekos taukus;
  • atjauno un nostiprina bojāto matu struktūru;
  • nodrošina matus ar mitrumu un barības vielām;
  • normalizē dabisko pH līdzsvaru;
  • piešķir matiem gludumu;
  • saglabā matu dabisko spīdumu.

MilkShake Daily šampūns - ir efektīvs veids, kā droši un viegli rūpēties par matiem pat tad, ja tie ir jāmazgā ļoti bieži.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Aloe Barbadensis Gel (Aloe Barbadensis Leaf Juice), Hydrolyzed Milk Protein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Butylene Glycol, Pyrus Malus (Apple) Juice, Citric Acid, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenyl Succinate, Silica, Parfum (Fragrance), Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 19140 (Yellow 5), CI 16035 (Red 40).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, saputojiet un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Daily Frequent Shampoo ikdienas šampūns

MilkShake Daily Frequent Shampoo ikdienas šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.