MilkShake Integrity Nourishing Conditioner barojošs kondicionieris

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner barojošs kondicionieris Skatīt lielāku

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner barojošs kondicionieris

Produkta ID: 51352
 4.8/5
Komentāri: 21
Prekės ID: 51352
Komentāri: 21

13,99 €

Produkta ID: 51352
 4.8/5
Komentāri: 21
Prekės ID: 51352
Komentāri: 21

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, atsvaidzina, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, novērš sausuma sajūtu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, kopj, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, nepadara smagnējus, atvieglo matu ķemmēšanu, ar antibakteriālām īpašībām, stiprināšanai, novērš matu elektrizēšanos, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar argana eļļu, Ar Muru Muru eļļu, Ar Muru Muru sviestu, Ar Vitamīniem, Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar Keratīnu, Ar Aminoskābi, Ar vērtīgu kompleksu, Ar antioksidantiem, Bez Parabēniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Integrity barojošs kondicionieris nodrošina, ka mati vienmēr ir spēcīgi, veselīgi un dzīvīgi spīdīgi.

Produkta formulas pamatā ir īpašs aktīvo vielu komplekss, kas palīdz pareizi mitrināt, stiprināt un atdzīvināt matus. MilkShake Integrity matu kondicionieris ar atjaunojošu efektu iedarbojas ne tikai uz virsmas, bet arī matu iekšienē. Tāpēc produkts sniedz iespēju atdzīvināt matus, atjaunot to burvīgo maigumu, mīkstumu un elastību.

Papildināts ar organisko murumuru koku sēklu eļļu, produktam piemīt antibakteriāla iedarbība un noblīvē matu kutikulas zvīņas. Šīs aktīvās sastāvdaļas sastāvā esošie vitamīni un taukskābes baro un stiprina matus. Tas palīdz izlīdzināt matu virsmu, atjauno optimālu matu stāvokli un aizsargā pret dažādiem vides agresoriem. Rezultātā, izmantojot MilkShake Integrity barojošo kondicionieri, mati kļūst mazāk pūkaini, elastīgi, dzīvīgi un veselīgi spīdīgi.

Produkta formula ir papildināta arī ar aminoskābju kompleksu, kam ir intensīva barojoša iedarbība. Rezultātā MilkShake Integrity barojošais kondicionieris efektīvi nostiprina matus katrā lietošanas reizē un aizsargā tos no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Produkta sastāvā esošā organiskā argana eļļa baro un mīkstina matus. Tā arī aizsargā matus no termiskiem bojājumiem, piešķir tiem spīdumu un atvieglo to kopšanu. Un sastāvā esošais keratīns rūpējas par matiem, manāmi atjauno tos, padarot tos mīkstus, gludus un paklausīgus.

Kondicioniera vieglā tekstūra nenoslogo matus un vienmērīgi sadalās, nodrošinot maksimālu rezultātu katru reizi. Produkts veicina intensīvu matu atjaunošanos, palīdz saglabāt matu maigumu un to krāsas spilgtumu. Produktu var izmantot jebkura veida matu kopšanai, bet īpaši piemērots sausiem, bojātiem vai novājinātiem matiem.

MilkShake Integrity barojošs matu kondicionieris ir izstrādāts, lai mitrinātu, barotu un stiprinātu matus. Tas ir produkts, kas palīdz saglabāt matu spēku, vitalitāti un dabisko skaistumu.

Maksimālam rezultātam Milkshake Integrity kondicionieri ieteicams lietot kopā ar citiem Milkshake Integrity līnijas produktiem.

Bez parabēniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no vidus līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Isododecane, Dimethiconol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Tocopherol, Hydrolyzed Keratin, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Lactobacillus Ferment, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no vidus līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

21 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Sabīne V. country flag 2023-11-16

Lietojot kopā ar masku, rezultāts viennozīmīgi labāks, kā lietojot vienu pašu. Ņēmu kā izmēģinājuma variantu, nākošo iegādāšos 1000ml iepakojumu!

Ligita T. country flag 2024-04-10

Gan efekts, gan smarža ir lieliska.

Jurate country flag 2024-03-22

Labs mitrinošs kondicionieris. Ātra piegāde!

Rasa country flag 2024-02-28

Viss notika laikā un preces bija tādas, kā gaidīts. Veiksmi darbā.Paldies

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner barojošs kondicionieris

MilkShake Integrity Nourishing Conditioner barojošs kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.