MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns

MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns Skatīt lielāku

MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns

Produkta ID: 51338
 4.8/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 51338
Komentāri: 11

10,99 €

Produkta ID: 51338
 4.8/5
Komentāri: 11
Prekės ID: 51338
Komentāri: 11

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, dziļai attīrīšanai, aizsargā, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, uzlabo asinsriti, atjaunošanai/barošanai, nodrošina elastību, kopj, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, nepadara smagnējus, balansē
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Papaijas ekstraktu, Ar melleņu ekstraktu, Ar zemeņu ekstraktu, Ar moringa ekstraktu, Ar Glicerīnu, Ar medus ekstraktu, Ar dabīgu medu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar piena olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns maigi, bet efektīvi noņem matu veidošanas produktu atlikumus un citus netīrumus.

Produkts atdzīvina matus, sniedz intensīvu tīrības sajūtu un ilgstošu komfortu. Produkts ar augu virsmaktīvām vielām efektīvi attīra matus un saglabā to mitruma līdzsvaru. Tādējādi MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošais šampūns ir piemērots visiem matu tipiem. Un, pateicoties tā īpašajai formulai, to var lietot ikreiz, kad ir nepieciešams intensīvs attīrošs efekts, piemēram, pirms matu krāsošanas.

MilkShake Deep Cleansing Shampoo šampūna inovatīvā sastāva pamatā ir rūpīgi atlasītu sastāvdaļu komplekss. Produkts ir papildināts ar zemeņu, papaijas un citu augļu ekstraktiem, kas baro matus un piešķir tiem spīdumu. MilkShake Deep Cleansing Shampoo šampūna formula satur arī medus ekstraktu, kas mīkstina, izlīdzina matus un padara tos vieglāk kopjamus. Un piena proteīni efektīvi kondicionē un stiprina matus. Visas šīs aktīvās vielas aizsargā matus no noslogojuma, piešķir tiem spīdumu un mīkstumu.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina intensīvu attīrošu efektu;
  • atjauno matu optimālo mitruma līdzsvaru;
  • nodrošina rūpīgu galvas ādas kopšanu;
  • stiprina un baro matus;
  • veicina matu atjaunošanās procesus;
  • piešķir matiem dabisku spīdumu.

MilkShake Deep Cleansing Shampoo šampūns efektīvi noņem veidošanas produktus, hlora atlikumus vai citus netīrumus. Un sastāvā esošās sastāvdaļas uztur matu mitruma līdzsvaru, baro un stiprina matus. Tas viss nodrošina izcilu kopšanu un atjauno matu dabisko skaistumu. Tāpēc mati kļūst tīri, spīdīgi un veselīgi.

Bez SLES.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Sodium Thiosulfate, Glycerin, Moringa Pterygosperma Seed Extract, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Mel Extract (Honey Extract), Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Geraniol, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns

MilkShake Deep Cleansing Shampoo dziļi attīrošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.