MilkShake Volumizing Shampoo apjomu piešķirošs šampūns

MilkShake Volumizing Shampoo apjomu piešķirošs šampūns Skatīt lielāku

MilkShake Volumizing Shampoo apjomu piešķirošs šampūns

Produkta ID: 51392
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 51392
Komentāri: 10

9,99 €

Produkta ID: 51392
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 51392
Komentāri: 10

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, sniedz apjomu, apjomam, biezumam, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, barošanai, nepadara smagnējus, novērš matu elektrizēšanos, kopj, tvirtumu piešķirošs, matu pacelšanai pie saknēm, piešķir pūkainību, atjauno vitalitāti, stiprināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Plāniem matiem, Retiem matiem, Nepaklausīgiem matiem, Novājinātiem matiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar piena olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar augļu ekstraktu, Ar kvinoju, Ar Glicerīnu, Ar zemeņu ekstraktu, Ar Papaijas ekstraktu, Bez Parabēniem, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Volume Solution Volumizing Shampoo šampūns ar dabīgiem ekstraktiem maigi attīra matus, piešķir tiem apjomu, maigumu un veselīgu spīdumu.

Produkts ir izstrādāts, ņemot vērā plānus, vājus un retus matus. Rezultātā MilkShake Volume Solution līnijai piederošais šampūns rada vizuāli biezāku matu iespaidu jau pēc pirmās lietošanas reizes. Produkts nenoslogo un neizlīdzina matus līdz galvas ādai, tādējādi nodrošinot lielāku matu apjomu un kuplumu.

MilkShake Volume Solution matu šampūna formulas pamatā ir rūpīgi atlasītas aktīvās sastāvdaļas, kas stiprina un paceļ matus no saknēm. Produkta sastāvā esošais cukurniedru ekstrakts palīdz atjaunot matus, piešķir tiem spēku un vitalitāti. Augu proteīni un piena proteīni manāmi stiprina matus, piešķir tiem apjomu, atjauno dabisko spīdumu un gludumu. Savukārt, papaijas, zemeņu un citu augu ekstrakti intensīvi kondicionē matus un palīdz cīnīties ar retināšanas problēmu.

MilkShake Volume Solution šampūns ir arī bagātināts ar Integrity 41, kas ir bagāts ar polifenoliem. Šī sastāvdaļa darbojas kā spēcīgs antioksidants, tāpēc tā efektīvi aizsargā matus no oksidatīvā stresa. UV filtrs palīdz samazināt saules gaismas radītos bojājumus, tādējādi nodrošinot veselīgu matu izskatu.

MilkShake Volume Solution šampūns ir paredzēts ikvienam, kura matiem trūkst blīvuma, spēka un vitalitātes. Šis MilkShake šampūns, kas papildināts ar dabīgiem komponentiem, manāmi uzlabo matu stāvokli un piešķir tiem vēlamo apjomu. Rezultātā pat nodiluši vai plāni mati kļūst veseli, vizuāli blīvāki un burvīgi spīdīgi.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas, un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua (Water), Ammonium Lauryl Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Polyquaternium-28, Lactitol, Xylitol, Hydrolyzed Milk Protein, Hydrolyzed Quinoa, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Lycium Barbarum Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Citric Acid, Butylene Glycol, Glycine, Sodium Lactate, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas, un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

10 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Laima country flag 2024-04-03

Ļoti ātra piegāde. LIELISKI

Vaida K. country flag 2024-03-18

labs produkts par pieņemamu cenu.

Sigita country flag 2024-02-22

Ļoti labas preces, ātra piegāde.

Rita B. country flag 2023-08-15

Šampūns tiek pasūtīts jau n-to reizi - super kvalitāte par labu cenu.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Volumizing Shampoo apjomu piešķirošs šampūns

MilkShake Volumizing Shampoo apjomu piešķirošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.