Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask matu maska

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask matu maska Skatīt lielāku

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask matu maska

Produkta ID: 51620
Prekės ID: 51620

Šis produkts vairs nav pieejams

Paziņot man, kad tas ir pieejams
Vai vēlaties uzzināt, kad prece ir noliktavā?

Ievadiet zemāk norādīto e-pastu, un jūs nekavējoties tiksiet informēts par iespēju pasūtīt preci.

12,99 €

Produkta ID: 51620
Prekės ID: 51620

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Stiprināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, nogludina, izlīdzinošs, nodrošina elastību, aizsargā, mitrināšanai, barošanai, novērš matu elektrizēšanos, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, nepadara smagnējus, atsvaidzina, mīkstināšanai
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Plāniem matiem, Normāliem matiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Gaišiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar zīda proteīnu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar Pantenolu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask palīdz stiprināt blondus matus, piešķir tiem veselīgu spīdumu, gludumu un elastību.

Produktu papildina 3D Bond Creation tehnoloģija, kas palīdz uzturēt spēcīgu matu struktūru un aizsargā matus no bojājumiem, kā arī zīda proteīni, kas nodrošina, ka pat plāni vai normāla biezuma mati kļūst stiprāki, gludāki, elastīgāki un spīdīgāki nekā jebkad agrāk. Tā sastāvā esošais pantenols intensīvi mitrina un atjauno veselīgo matu virsmu, kas padara matus mazāk spurojošus, lūstošus, mīkstākus un vieglāk ieveidojamus. Produkts ir papildināts arī ar Āfrikas cieto eļļu, kas intensīvi baro un mitrina matus no saknēm līdz galiem, bet nepasara smagnējus un neatstāj taukainu kārtu.

Matu maska ​​efektīvi mitrina, atsvaidzina matus, kā arī atjauno to dabisko mīkstumu, elastību un gludumu.

Kā izmantot:

1. iespēja: uzklājiet masku uz 5-10 minūtēm ar šampūnu iztīrītiem un ar dvieli nosusinātiem matiem. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

2. iespēja: vienmērīgi sadaliet produktu uz sausiem matiem. Atstāj iedarboties 10-15 minūtes. Pēc tam rūpīgi izmazgājiet matus ar šampūnu.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water, Eau), Polyquaternium-37, Cetearyl Alcohol, Lanthanum Chloride, Hydrolyzed Silk, Sericin, Panthenol, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Glyceryl Stearate, Behentrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Lactic Acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Sodium Methylparaben, Isopropyl Alcohol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Methylparaben, Propylparaben.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: 1. iespēja: uzklājiet masku uz 5-10 minūtēm ar šampūnu iztīrītiem un ar dvieli nosusinātiem matiem. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni. 2. iespēja: vienmērīgi sadaliet produktu uz sausiem matiem. Atstāj iedarboties 10-15 minūtes. Pēc tam rūpīgi izmazgājiet matus ar šampūnu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Uzrakstīt atsauksmi

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask matu maska

Schwarzkopf Blonde Me All Blonde Light Mask matu maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.