Silcare Quin Jedwab + Vitamins barojošs matu sprejs

Silcare Quin Jedwab + Vitamins barojošs matu sprejs Skatīt lielāku

Silcare Quin Jedwab + Vitamins barojošs matu sprejs

Produkta ID: 43976
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 43976
Komentāri: 4

4,99 €

Produkta ID: 43976
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 43976
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, mitrināšanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli/karstumu, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, novērš sausuma sajūtu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, mīkstinošs, novērš matu elektrizēšanos, atjauno vitalitāti, aizsargā matu galus no šķelšanās, nepadara smagnējus
Produkta tips Izsmidzināms
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem, Sausiem matiem, Novājinātiem matiem, Nedzīviem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Zīda kompleksu, Ar Hidrolizētu zīdu, Ar zīda proteīnu, Ar proteīniem, Ar olbaltumvielām, Ar zīdu, Ar Biotīnu, Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar B5 vitamīnu , Ar vitamīnu B8, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar Pantenolu, Ar Retinolu, No antistatiska lādiņa, Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Silcare Quin Jedwab + Vitamins sprejs mitrina, baro un izlīdzina matus, atvieglo to kopšanu un vadāmību.

Augstas kvalitātes produkts atjauno sausu, novājinātu vai bojātu matu veselīgu stāvokli. Papildināts ar mitrinošiem un barojošiem komponentiem, līdzeklis stiprina matu aizsargbarjeru. Rezultātā Silcare Quin Jedwab + Vitamins sprejs ne tikai atjauno, bet arī aizsargā matus.

Produkts atjauno strukturālos matu bojājumus un atjauno veselīgu izskatu. Savukārt, īpašs aktīvo vielu komplekss darbojas kā vairogs, palīdzot novērst termiskos bojājumus, veidojot matus ar karstumu. Rezultātā, sprejs Silcare Quin var tikt izmantots gan matu žāvēšanai, gan to lokošanai vai iztaisnošanai ar speciālām knaiblēm.

Produkta unikālā sastāva pamatā ir komponenti, kas aizsargā matus no sausuma, ķīmiskiem, termiskiem bojājumiem un negatīvas vides ietekmes. Produkts ar zīda kompleksu stiprina matus no iekšpuses, atjauno to maigumu un spīdumu. Rezultātā mati ir vieglāk veidojami, mazāk sprogaini un mazāk pakļauti statiskai kustībai. Silcare Quin Jedwab + Vitamins sprejs tiek papildināts arī ar dažādiem vitamīniem. Pantenols nodrošina intensīvu mitrināšanu, savukārt kalcija pantotenāts, vitamīni A, E, B8 un H baro un stiprina matus. Rezultātā tie kļūst elastīgi, gludi un iegūst veselīgu spīdumu.

Produkts intensīvi kopj matus, piešķir tiem maigumu un žilbinošu spīdumu. Silcare Quin spreja efektīvi mitrinošā un barojošā formula pasargā no sausuma un citiem bojājumiem. Rezultātā, pat izmantojot apsildāmās matu kopšanas ierīces, mati paliek veseli un dzīvīgi. Turklāt produkts atjauno bojātās dzīslas un aizsargā pret šķeltiem galiem. Produkta saldā, augļu un siltā smarža ieskauj to smalki mājīgā aurā.

Galvenās produkta īpašības:

  • piemīt mitrinošs efekts;
  • nodrošina matus ar barības vielām;
  • manāmi izlīdzina matu virsmu;
  • piešķir matiem veselīgu spīdumu;
  • atvieglo matu ķemmēšanu;
  • pieradina matus, kuriem ir nosliece uz blaugznām;
  • novērš matu galu šķelšanos;
  • nenoslogo matus;
  • ieskauj patīkams aromāts.

Silcare Quin Silk + Vitamins sprejs - ir efektīvs veids, kā atjaunot un saglabāt veselīgus matus.

Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. Izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos un ļaujiet iesūkties. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Silk (hydrolizowany jedwab), Panthenol (pantenol), Polysorbate-20, Phenoxyethanol, PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, Alcohol denat., PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Calcium Pantothenate, Inositol (inozytol), Biotin (biotyna), Retinol (retinol), Tocopheryl Acetate (octan tokoferylu), Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Parfum, CI 15850.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. Izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos un ļaujiet iesūkties. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Izsmidzināms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

4 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Svetlana S. country flag 2022-11-23

Patīkami smaržo un labs efekts.

Gitana K. country flag 2024-03-11

Lielisks līdzeklis! Nepadara matus taukainus.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Terje S. country flag 2023-04-09

Lieliska smarža un efekts.

Valašinienė O. country flag 2023-01-24

Lieliska, laba smarža

Uzrakstīt atsauksmi

Silcare Quin Jedwab + Vitamins barojošs matu sprejs

Silcare Quin Jedwab + Vitamins barojošs matu sprejs

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.