Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss apjomu piešķirošs lūpu spīdums 4,5 ml.

Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss apjomu piešķirošs  lūpu spīdums 4,5 ml. Skatīt lielāku

Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss apjomu piešķirošs lūpu spīdums 4,5 ml.

Produkta ID: 44756
 3.5/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 44756
 3.5/5
Komentāri: 13

4,49 €

Produkta ID: 44756
 3.5/5
Komentāri: 13
Prekės ID: 44756
 3.5/5
Komentāri: 13

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 4.5 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Padara apjomīgāku, palielinošs, apjomam, sniedz apjomu, izgaismojošs līdzeklis, mirdzumam, mitrināšanai, barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, kopj, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, piešķir toni, atsvaidzinošs, uzlabo asinsriti, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, nodrošina sildošu efektu, mīkstināšanai, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Lūpu spīdums, Apjomu piešķirošs līdzeklis lūpām
Ķermeņa zona Lūpām
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar aso piparu ekstraktu, Ar Čili ekstraktu, Ar Hialuronskābi, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Jojoba eļļu, Ar rīcineļļu, Ar Makadāmijas eļļu, Ar kaņepju sēklu eļļu, Ar avokado eļlu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss lūpu spīdums rada vizuāli kuplāku un rotaļīgi mirdzošu lūpu efektu.

Produktam ir īpaša formula, kas ļauj izbaudīt pilnīgas un skaisti izteiktas lūpas tikai dažos mirkļos. Tāpēc Eveline Lip Maximizer XL lūpu spīdums noteikti var palīdzēt, ja lūpas ir plānas vai kad ir vēlams izcils efekts.

Dabisko komponentu komplekss ne tikai piešķir lūpām kuplumu, bet arī rūpējas par tām. Eveline lūpu kuplinātājs ir papildināts ar aso piparu ekstraktu, kas aktivizē lūpu mikrocirkulāciju un paplašina asinsvadus. Rezultātā lūpas iegūst apjomu un izskatās vizuāli kuplākas.

Eveline Lip Maximizer XL lūpu spīdumam ir izcils mitrinošs efekts. Produkta sastāvā esošā hialuronskābe pievelk un notur mitrumu, tādējādi palīdzot novērst sausuma sajūtu uz lūpām. Mandeļu, makadāmijas un avokado eļļas intensīvi mitrina un baro lūpas. Tas palīdz saglabāt to dabisko elastību, maigumu un mīkstumu. Savukārt, vitamīni un citas aktīvās vielas nodrošina optimālu kopšanu, piešķir lūpām dzīvīgumu un jauneklīgu enerģiju.

Produkts, kas papildināts ar aktīvo komponentu pārpilnību, nodrošina visaptverošu kopšanu un burvīgu mirdzumu. Tāpēc ar Eveline Lip Maximizer XL spīdumu lūpas izskatās pievilcīgas, mirdzošas un vizuāli kuplākas.

Produkta intensīvā krāsa un burvīgais spīdums atdzīvina jebkuru izskatu. Patīkamais augļu aromāts stimulē sajūtas un nodrošina patīkamu sajūtu pieredzi.

Eveline Lip Maximizer XL spīdums rada pilnīgu, mirdzošu un burvīgi ietonētu lūpu efektu.

Lietošana: uzklājiet spīdumu uz apakšējās lūpas centra, viegli izlīdziniet uz malām un saspiediet lūpas kopā.

 

 

Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Paraffinum Liquidum, Diisostearyl Malate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Behenate, Caprylic/Capric Triglyceride, VP/Hexadecene Copolymer, Glyceryl Hydrogenated Rosinate, Hydroxystearic Acid, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olus Oil, Tocopherol, Persea Gratissima Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Propylene Glycol, Water, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Benzyl Nicotinate, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Ricinus Communis Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Sodium Hyaluronate, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Octyldodeceth-25, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, PEG-8, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Octyldodecanol, Stearic Acid, Magnesium Hydroxide, Aluminum Hydroxide, Sorbitan Oleate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Parfum, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Mica, Tin Oxide, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet spīdumu uz apakšējās lūpas centra, viegli izlīdziniet uz malām un saspiediet lūpas kopā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Lūpu spīdums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

13 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
ALEKSANDRA K. country flag 2023-02-21

Увеличения не увидила, текстура липкаватая.

Nadežda U. country flag 2022-02-17

Блеск для губ соответствует цене. Объём ноль. Прозрачный, красивый перламутр,приятный запах. Большое спасибо за быструю доставку.

Vita O. country flag 2021-11-19

Ļoti parasts lupu spīdums, nekadas izmaiņas apjomā negaidiet. Lipīgs, taču sedzošs, krāsas labas

  • 0 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Irina country flag 2024-02-24

patīkama krāsa, nedaudz lipīga tekstūra

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss apjomu piešķirošs  lūpu spīdums 4,5 ml.

Eveline Lip Maximizer XL Plumper Gloss apjomu piešķirošs lūpu spīdums 4,5 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.