MilkShake Argan Shampoo šampūns ar argana eļļu

MilkShake Argan Shampoo šampūns ar argana eļļu Skatīt lielāku

MilkShake Argan Shampoo šampūns ar argana eļļu

Produkta ID: 51325
 4.9/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 51325
Komentāri: 7

12,99 €

Produkta ID: 51325
 4.9/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 51325
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 10 ml., 300 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu mazgāšanai, tīrīšanai, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, nepadara smagnējus, sniedz apjomu, barošanai, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, mīkstinošs, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, augšanas veicināšanai, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atjauno vitalitāti, kopj, novērš matu elektrizēšanos, padara matus vieglāk savaldāmus, krāsas saglabāšanai
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar argana eļļu, Ar Vitamīniem, Ar olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar kviešu olbaltumvielām, Ar Rīsu Proteīniem, Ar Glicerīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Bez Sulfātiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Argan matu šampūns maigi attīra matus, palīdz saglabāt to apjomu, maigumu un vieglumu.

Produkta unikālā formula ir izstrādāta, lai palīdzētu acumirklī mitrināt un barot matus. Rezultātā MilkShake Argan šampūns bez piepūles atjauno šķipsnām veselīgu un dzīvīgu izskatu. Tas palīdz saglabāt matu dabisko skaistumu un maigumu, nodrošina to veselīgu spīdumu un vieglumu.

Produkts ir papildināts ar aktīvo komponentu kompleksu, kas rūpīgi kopj un kondicionē matus. Formula ar organisko argana eļļu apgādā matus ar būtiskām uzturvielām un vitamīniem, kas stiprina un aizsargā matus. Izmantojot MilkShake Argan šampūnu, kas papildināts ar šo komponentu, mati arī mitrina un atdzīvina. Rezultātā tie aug veseli, dabiski spīdīgi, mazāk lūst . Produktā esošie kviešu un rīsu proteīni kondicionē matus un atjauno to dabisko spīdumu.

Galvenās produkta īpašības:

  • maigi attīra matus un galvas ādu;
  • intensīvi baro matus no saknēm līdz galiem;
  • ir efektīva mitrinoša iedarbība;
  • veicina veselīgu matu augšanu;
  • aizsargā matus no čokurošanās;
  • nenoslogo matus;
  • palīdz saglabāt spilgtu matu krāsu;
  • piešķir matiem mīkstumu un elastību;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu.

MilkShake Argan šampūns - ir produkts efektīvai matu mazgāšanai un kondicionēšanai. Šis produkts palīdz atjaunot matu mitruma līdzsvaru, pieradina blaugznām pakļautos matus un atjauno to veselīgu spīdumu.

Bez sulfātiem.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Aqua (Water), Sidium C-14-16 Olefin Sulfinate, Coco-Betaine, Sodium Methyl Cocoyl, Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydroxpropyltrimonium, Hydrolyzed Wheat Protine, Hydrolyzed Rice Protine, Parfum (fragrance), Diazolidnyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Cholride, Citric Acid, Phenoxyethanol, CI 16035 (Red 40), CI 19140 (Yellow 5).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Argan Shampoo šampūns ar argana eļļu

MilkShake Argan Shampoo šampūns ar argana eļļu

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.