MilkShake Silver Shine Conditioner kondicionieris blondiem matiem

MilkShake Silver Shine Conditioner kondicionieris blondiem matiem Skatīt lielāku

MilkShake Silver Shine Conditioner kondicionieris blondiem matiem

Produkta ID: 51385
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 51385
Komentāri: 10

10,99 €

Produkta ID: 51385
 5/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 51385
Komentāri: 10

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Barošanai, mitrināšanai, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, mīkstinošs, padara matus vieglāk savaldāmus, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, krāsas saglabāšanai, atjauno vitalitāti, nodrošina elastību, nodrošina elastību, atvieglo matu ķemmēšanu, neitralizē dzeltenos toņus, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Krāsotiem matiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Gaišiem, Pelēkiem, Sirmiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar piena olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar olbaltumvielām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar augu eļļām, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu sviestu, Ar kazeņu ekstraktu, Ar aveņu ekstraktu, Ar melleņu ekstraktu, Ar zemeņu ekstraktu, Bez Parabēniem, Ar antioksidantiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

MilkShake Silver Shine Conditioner matu kondicionieris nodrošina, ka ideāls blondu matu tēls priecēs jūs pēc iespējas ilgāk.

Produktam raksturīga formula, kas papildināta ar violetiem pigmentiem, kas efektīvi neitralizē nevēlamos dzeltenos vai zeltainos toņus. Rezultātā blondie vai balinātie mati tiek pasargāti no krāsas izmaiņām un saglabā vēlamo vēso toņu efektu.

Produkts ir bagāts ar komponentiem, kas ne tikai novērš krāsas izmaiņas, bet arī nodrošina intensīvu matu kopšanu. Maigais MilkShake Silver Shine kondicionieris ir bagātināts ar organiskiem ogu ekstraktiem, kas baro un tonizē matus. Rezultātā tie kļūst maigi, mīksti un dzīvības pilni. Produkta sastāvā esošie piena proteīni nodrošina matu stiprību, elastību un veselīgu spīdumu. Savukārt, īpašajai Integrity 41 tehnoloģijai piemīt intensīva antioksidanta iedarbība, kas nodrošina matu krāsas noturību laika gaitā.

MilkShake Silver Shine kondicionieris sniedz patīkamu sajūtu pieredzi, jo tam ir unikāls aromāts. Melleņu, aveņu un citu ogu notis savijas ar ziedu un muskusa nokrāsu, sniedzot jums katru reizi vēl izcilākas sajūtas.

Galvenās produkta īpašības:

  • neitralizē siltos matu toņus;
  • ir intensīva barojoša iedarbība;
  • nodrošina izcilu mitrināšanu;
  • aizsargā pret oksidatīviem bojājumiem;
  • palīdz novērst matu krāsas izmaiņas;
  • atjauno matu dabisko mīkstumu;
  • piešķir matiem spīdumu;
  • atjauno šķipsnām zīdainu maigumu;
  • padara matus vieglāk vadāmus.

MilkShake Silver Shine kondicionieris atjauno matu vēlamo auksto toni, palīdz saglabāt to veselīgu spīdumu un gludumu. Tas ir produkts, kas sniedz kopšanu, kas gaišiem vai balinātiem matiem patiešām nepieciešama.

Maksimālam rezultātam MilkShake Silver Shine kondicionieri ieteicams lietot kopā ar citiem tās pašas līnijas produktiem.

Bez parabēniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros, ar šampūnu izmazgātos matos un atstājiet 2-5 minūtes. Pēc tam labi noskalojiet ar ūdeni.

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylheptyl Caprylate, Behentrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Polyglyceryl-3 PCA, Dimethicone, Ethylhexyl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Hydrolyzed Milk Protein, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Lactic Acid, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Acid Violet 43, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Butylene Glycol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu mitros, ar šampūnu izmazgātos matos un atstājiet 2-5 minūtes. Pēc tam labi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

10 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Rasa country flag 2024-03-12

Lietoju ne pirmo reizi, tas ir lielisks līdzeklis gaišiem matiem

Rita country flag 2024-02-22

Labs kondicionieris, ātra piegāde.

Erika country flag 2023-11-07

Tas ir ļoti labs līdzeklis, es jau izmantoju 3 litrus.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Kristina country flag 2023-09-06

Lielisks produkts! Lietoju regulāri!

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Silver Shine Conditioner kondicionieris blondiem matiem

MilkShake Silver Shine Conditioner kondicionieris blondiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.