MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas blondiem matiem

MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas blondiem matiem Skatīt lielāku

MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas blondiem matiem

Produkta ID: 51386
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 51386
Komentāri: 7

12,99 €

Produkta ID: 51386
 5/5
Komentāri: 7
Prekės ID: 51386
Komentāri: 7

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Neitralizē dzeltenos toņus, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, krāsas saglabāšanai, mīkstināšanai, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, mīkstinošs, nogludina, izlīdzinošs, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, kopj, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjauno vitalitāti, stiprināšanai
Produkta tips Kondicionieris, Putas
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Gaišiem, Pelēkiem, Sirmiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar piena olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar olbaltumvielām, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar augļu ekstraktu, Ar melleņu ekstraktu, Ar aveņu ekstraktu, Ar zemeņu ekstraktu, Ar kazeņu ekstraktu, Ar antioksidantiem, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Mīksti, žilbinoši spīdīgi un apburoši blondi mati bez dzeltenas nokrāsas? Jā, MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas sniedz jums šo iespēju!

Produkta unikālā formula darbojas kā neskalojams kondicionieris, kas īpaši paredzēts gaišiem matiem. Tāpēc šis smaržīgais līdzeklis palīdz efektīvi saglabāt matu auksto krāsu, to veselīgu spīdumu un samtainu maigumu.

Bieža matu mazgāšana, vides piesārņojums un citi agresori var izcelt nevēlamus matu toņus. Tāpēc neskalojamais MilkShake Silver Shine kondicionieris nodrošina, ka matu aukstais tonis un to sudrabains spīdums priecēs Jūs pēc iespējas ilgāk. Tā īpašā formula ir papildināta ar violetiem pigmentiem, kas acumirklī neitralizē dzeltenos toņus. Tas dod iespēju atkal izbaudīt gaišo vai sirmu matu vēso un košo krāsu.

MilkShake Silver Shine putas ir arī bagātas ar aktīvajām sastāvdaļām, kas efektīvi rūpējas par veselīgu matu izskatu. Piena proteīni stiprina katru šķipsnu, un dabiskie melleņu, zemeņu un citu ogu ekstrakti baro un kondicionē matus. Produkta formula ir papildināta arī ar kompleksu Integrity 41, kas palīdz novērst matu krāsas izmaiņas. Rezultātā MilkShake Silver Shine kondicionieris rūpīgi baro un kopj matus.

Galvenās produkta īpašības:

  • neitralizē matu dzeltenās nokrāsas;
  • atjauno šķipsnām burvīgo spīdumu;
  • piešķir matu virsmai gludumu;
  • aizsargā pret oksidatīvo stresu;
  • atvieglo gaišu vai sirmu matu kopšanu;
  • piemērots gan dabīgiem, gan balinātiem matiem.

MilkShake Silver Shine Whipped Cream kondicionieris acumirklī neitralizē siltos toņus, rūpīgi mitrina, atjauno un kopj matus.

Kā lietot: pirms lietošanas labi sakratiet. Lietojiet uz tīriem, mitriem matiem. Uzklājiet nelielu daudzumu putu uz matu saknēm vai garuma un veidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Aqua (Water), Butane, Propane, Isobutane, Cetrimonium Chloride, Myristyl Alcohol, Amodimethicone, Trideceth-12, Tocopheryl Acetate, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Acid Violet 43, BHT, Citric Acid, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: pirms lietošanas labi sakratiet. Lietojiet uz tīriem, mitriem matiem. Uzklājiet nelielu daudzumu putu uz matu saknēm vai garuma un veidojiet kā parasti. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

7 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Rasa country flag 2024-03-12

Lielisks līdzeklis

Gaivilė country flag 2023-10-24

Lieliska prece. Mati kļūst paklausīgi, palielinās to apjoms :)

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Irena M. country flag 2023-10-21

Ļoti piemērotas vasarai, pasargā krāsu no saules. Mati veseli, nelūst. Patīkama smarža.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Daiva P. country flag 2023-06-15

Ātra piegāde, kvalitatīvas preces, labas cenas.

Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas blondiem matiem

MilkShake Silver Shine Whipped Cream matu putas blondiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.