Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija

Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija Skatīt lielāku

Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija

Produkta ID: 66530
Prekės ID: 66530

9,99 €

Produkta ID: 66530
Prekės ID: 66530

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 500 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu krāsa, kopj, matu izgaismošanai, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, pasargā matu krāsu no dzeltēšanas, neitralizē dzeltenos toņus
Produkta tips Oksidants/aktivators, Emulsija
Matu krāsa Sirmiem, Pelēkiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Bez Amonjaka, Nav testēts uz dzīvniekiem, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija ar zemu peroksīda saturu ļoti dabīgam rezultātam, nekaitējot matiem.

Priekšrocības:

  • piemērots dažāda daudzuma sirmiem matiem: no 50 līdz 100%;
  • nesatur amonjaku, MEA, dzīvnieku izcelsmes produktus un smaržvielas;
  • dermatoloģiski pārbaudīts;
  • sastāvs ar oksidatīviem pelēkiem pigmentiem.

Kā izmantot:

Lai iegūtu Silver Glow efektu. Šī ir daļēja vai pilna matu masas krāsošana. Personalizēts pakalpojums, lai piešķirtu sudraba spīdumu dabīgiem sirmiem matiem un samazinātu dzeltenumu. Uzklājiet uz pilnīgi sausiem matiem vai atsevišķām šķipsnām. Krēmveida konsistence ir lieliski piemērota brīvai uzklāšanas tehnikai.

Sajauc attiecībā 1:1, piemēram: 30 g. matu krāsa + 30 g. oksidatīvās emulsijas. Uzklājiet visā matu garumā vai izmantojiet citu tehniku. Turiet 15 minūtes. Kad laiks ir beidzies, izmazgājiet matus ar siltu ūdeni un šampūnu. Uzklājiet Wella Professionals True Grey N°2 Clear Conditioning Perfector (1-2 spiedieni), izķemmējiet matus un atstājiet 3 minūtes. Noskalojiet ar ūdeni, pēc tam ieveidojiet matus.

EXPRESS SERVICE Silver Glow: Sirmi mati izskatās veseli, un dzeltenums kļūst mazāk pamanāms. Sajauc proporcijā 1:1:1, piemēram, 20 g. matu krāsa + 20 g. oksidatīvās emulsijas + 20 g. Wella Professionals True Grey N°2 Clear Conditioning Perfector. Uzklājiet uz šampūnu iztīrītiem matiem. Atstājiet 15 minūtes un noskalojiet, pēc tam ieveidojiet matus. Nav nepieciešama turpmāka aprūpe.

AQUA/WATER/EAU PROPYLENE GLYCOL HYDROXYETHYLCELLULOSE QUATERNIUM-80 COCAMIDOPROPYL BETAINE PHENOXYETHANOL METHYLPARABEN DISODIUM EDTA CITRIC ACID DISODIUM PHOSPHATE POLYSORBATE 60 SODIUM PHOSPHATE

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Lai iegūtu Silver Glow efektu. Šī ir daļēja vai pilna matu masas krāsošana. Personalizēts pakalpojums, lai piešķirtu sudraba spīdumu dabīgiem sirmiem matiem un samazinātu dzeltenumu. Uzklājiet uz pilnīgi sausiem matiem vai atsevišķām šķipsnām. Krēmveida konsistence ir lieliski piemērota brīvai uzklāšanas tehnikai. Sajauc attiecībā 1:1, piemēram: 30 g. matu krāsa + 30 g. oksidatīvās emulsijas. Uzklājiet visā matu garumā vai izmantojiet citu tehniku. Turiet 15 minūtes. Kad laiks ir beidzies, izmazgājiet matus ar siltu ūdeni un šampūnu. Uzklājiet Wella Professionals True Grey N°2 Clear Conditioning Perfector (1-2 spiedieni), izķemmējiet matus un atstājiet 3 minūtes. Noskalojiet ar ūdeni, pēc tam ieveidojiet matus. EXPRESS SERVICE Silver Glow: Sirmi mati izskatās veseli, un dzeltenums kļūst mazāk pamanāms. Sajauc proporcijā 1:1:1, piemēram, 20 g. matu krāsa + 20 g. oksidatīvās emulsijas + 20 g. Wella Professionals True Grey N°2 Clear Conditioning Perfector. Uzklājiet uz šampūnu iztīrītiem matiem. Atstājiet 15 minūtes un noskalojiet, pēc tam ieveidojiet matus. Nav nepieciešama turpmāka aprūpe.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Emulsija

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija

Wella Professionals True Grey N°1 Activator oksidācijas emulsija

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.