Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% nakts sejas serums

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% nakts sejas serums Skatīt lielāku

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% nakts sejas serums

Produkta ID: 51476
 3.3/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 51476
 3.3/5
Komentāri: 3

5,19 €

Produkta ID: 51476
 3.3/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 51476
 3.3/5
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Naktij, noņem atmirušās ādas šūnas, noņem lieko sebuma daudzumu, aizsargā, mazina izsitumus, attīra poras, samazina poras, attīra, veicina sadzīšanu, izlīdzina ādas toni, pret pumpām, dziļai attīrīšanai, tīrīšanai, izvada toksīnus, piešķir veselīgu spīdumu, nomierinošs līdzeklis, stimulē kolagēna izstrādi, padara ādu tvirtāku
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Taukainai ādai, Problemātiskai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar UV filtru, Ar Salicilskābi, Ar Niacinamīdu, Ar Aktivēto Ogli, Ar Vitamīniem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Nacomi Next Level Salicilskābe 2% salicilskābe noņem atmirušās šūnas no ādas virsmas un samazina pārmērīgu sebuma sekrēciju, kas novērš ādas izsitumus. Tas bloķē tauku dziedzeru darbību, padarot poras mazāk pamanāmas un ādu gludāku un, gaišāku. Salicilskābe regulē kairinājumu dzīšanas procesu, samazina krāsas maiņu un pūtīšu parādīšanos. Efektīvi noņem pinnes un uzlabo ādas tekstūru.

Aktivētā ogle kopā ar salicilskābi dziļi attīra un absorbē lieko sebumu. To raksturo daudzpusīga darbība: noņem kairinājumu, izvada netīrumus un toksīnus, atjauno veselīgu ādas izskatu.

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% līdzeklī esošais B3 vitamīns iesūcas dziļi ādā, regulē tauku veidošanos un normalizē taukainu, seborejas un pinnēm pakļautu ādu. Tas cīnās ar pinnēm, attīra poras, nomierina apsārtumu un iekaisumu. Turklāt tas stimulē kolagēna ražošanu un uzlabo ādas tvirtumu.

Lietošana: vakarā uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz tīras sejas, kakla un dekoltē zonas. Viegli iemasējiet un ļaujiet pilnībā iesūkties. Lietojiet pirms krēma/eļļas uzklāšanas. Nelietot kopā ar citiem produktiem, kas satur retinolu. Izvairieties no saskares ar acīm. Lietošanas laikā izmantojiet dienas krēmus ar SPF50 filtru un izvairieties no UV staru iedarbības.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Salicylic Acid, Charcoal Powder, Amylopectin, Polydextrose, Dextrin, Citric Acid, Xanthan Gum, Cellulose, Hectorite, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

3 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Miglė Z. country flag 2022-12-20

Bez smaržas, tikpat pārsteigts, ka produkts ir melns. Man personīgi šis līdzeklis nederēja, lietoju nakts rutīnai, no rīta pamodos ar jūtīgu, sāpīgu, rozā pūtīšu sejas un kakla zonu. Personīgi es to neiesaku.

Greta G. country flag 2022-09-23

Lielisks serums. Man ir kombinēta āda, un šis serums ir lieliski piemērots manas kombinētās ādas problēmu risināšanai. Uzklājot, sākumā jūtams neliels, tikko manāma ķņudināšana, bet pēc tam neko nejūt. nesausina ādu, tā jūtas viegli mitrināta. No rīta āda jūtas un izskatās lieliski. Iesaku, tiešām laba prece un cena.

Aistė country flag 2022-06-16

Pagaidām esmu apmierināta ar šo produktu, serumam nav nekādas spēcīgas smaržas, bet biju nedaudz pārsteigta, ka tas ir melnā krāsā.

Uzrakstīt atsauksmi

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% nakts sejas serums

Nacomi Next Level Salicylic Acid 2% nakts sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.