Nacomi Next Level Niacinamide 15% sejas serums taukainai ādai

Nacomi Next Level Niacinamide 15% sejas serums taukainai ādai Skatīt lielāku

Nacomi Next Level Niacinamide 15% sejas serums taukainai ādai

Produkta ID: 51680
Prekės ID: 51680

5,99 €

Produkta ID: 51680
Prekės ID: 51680

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, noņem lieko sebuma daudzumu, pret pumpām, pret melnajiem punktiem , attīra poras, veicina sadzīšanu, padara ādu tvirtāku, samazina apsārtumu, atjaunošanai/barošanai, izlīdzina ādas toni, izgaismo ādu, stimulē kolagēna izstrādi, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, uzlabo asinsriti, uztur ādas mitruma līdzsvaru, tekstūras uzlabošanai, nodrošina elastību, kopj, izlīdzinošs
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Taukainai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Niacinamīdu, Ar Hialuronskābi, Ar Glicerīnu, Ar Pantenolu, Ar Keramīdiem, Ar Vitamīniem, Ar antioksidantiem, Ar alveju, Ar UV filtru

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nacomi Next Level Niacinamide 15% B3 vitamīna serums parūpēsies par jūsu ādu, padarot to gludu un mitrinātu. Serumā esošais niacinamīds iesūcas dziļi ādā, regulējot sebuma veidošanos un normalizējot epidermas keratozes procesu. Tas cīnās ar pinnēm un melnajiem punktiem, attīra poras. Paātrina iekaisuma dzīšanu, mazina kairinājumu un apsārtumu. Stimulējot keramīdu ražošanu, kas atjauno hidrolipīdu slāni, tas novērš pārmērīgu mitruma izkļūšanu no dziļākiem ādas slāņiem. Turklāt, Nacomi Next Level Niacinamide 15%  serums izlīdzina ādas toni un samazina melanīna veidošanos ādā, tādējādi izlīdzinot sejas ādas toni. 

B3 vitamīns arī stimulē kolagēna ražošanu, kas uzlabo ādas tvirtumu un tvirtumu. Pateicoties pretgrumbu un antioksidanta īpašībām, tas kavē brīvo radikāļu negatīvo ietekmi.

Nacomi Next Level Niacinamide 15%  serums sastāv no 4 dažāda izmēra un īpašību hialuronskābes formām, nodrošina maksimālu daudzlīmeņu mitrināšanu procedūras laikā. Glicerīns iekļūst dziļākajos ādas slāņos, atvieglojot barības vielu pārnesi. Tas savāc un saista ūdeni epidermā, nodrošinot optimālu mitrināšanu uz ilgu laiku.

Pantenols kopā ar alveju mazina kairinājumu un iekaisumu. Paātrina šūnu dalīšanos, palielinot dziedināšanas un reģenerācijas procesa efektivitāti. Papildus aizsargā pret ārējo faktoru negatīvo ietekmi. Alveja atjauno ādas dabisko pH līmeni un paplašina asinsvadus, uzlabojot ādas asins piegādi.

Nacomi Next Level Niacinamide 15% serums ar niacinamīdu atjauno ādas gludumu, dabisku un mirdzošu izskatu.

Lietošana:

Uzklājiet nelielu daudzumu produkta no rīta un vakarā uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas. Viegli iemasējiet un ļaujiet tam pilnībā iesūkties. Lietojiet pirms krēma/eļļas uzklāšanas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cellulose, Hectorite, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Raspberry Ketone, Potassium Sorbate.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu produkta no rīta un vakarā uz attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas. Viegli iemasējiet un ļaujiet tam pilnībā iesūkties. Lietojiet pirms krēma/eļļas uzklāšanas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Nacomi Next Level Niacinamide 15% sejas serums taukainai ādai

Nacomi Next Level Niacinamide 15% sejas serums taukainai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.