The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sejas serums

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sejas serums Skatīt lielāku

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sejas serums

Produkta ID: 52071
 4.8/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 52071
Komentāri: 18

11,99 €

Produkta ID: 52071
 4.8/5
Komentāri: 18
Prekės ID: 52071
Komentāri: 18

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml., 60 ml.
Koncentrācija 10 %, 1 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Regulē sebuma sekrēciju, noņem ādas spīdumu, samazina poras, neaizsprosto poras, pret melnajiem punktiem , pret pumpām, mazina ādas hiperpigmentāciju, izlīdzina ādas toni, samazina hiperpigmentāciju, novērš krāsas maiņu, izgaismo ādu, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, padara mazāk redzamas rētas / strijas, nepadara smagnējus, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uzlabo ādas tekstūru
Produkta tips Serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Problemātiskai ādai, Jaukta/Taukaina tipa ādai, Taukainai ādai, Taukainai/kombinētai ādai, Jaukta tipa ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Niacinamīdu, Ar Cinku, Piemērots vegāniem, Nav testēts uz dzīvniekiem, Nav pievienota eļļa, Bez Silikona, Bez Parabēniem, Bez Formaldehīda, Bez Ftalātiem, Bez Sulfātiem, Bez SLS (nātrija laurilsulfāts), nesatur Glutēnu, Bez aromātvielām, Bez sintētiskām smaržvielām, Bez alkohola

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% serums piešķir sejas ādai tīrību, gludumu un nostiprina tās aizsargfunkcijas.

Spēcīga niacinamīda koncentrācija, labāk pazīstama kā B3 vitamīns, ko atbalsta cinka PCA, palīdz manāmi uzlabot ādas stāvokli. Papildināts ar šīm aktīvajām sastāvdaļām, The Ordinary serums atjauno taukaudu aktivitātes līdzsvaru un palīdz regulēt sebuma sekrēciju. Produkts arī sašaurina poras, samazina aizsērēšanas un pinnes risku, kā arī palīdz novērst ādas apsārtumu un kairinājumu. Līdzeklis efektīvi cīnās arī ar pigmenta plankumiem, rētām un citām ādas nepilnībām, tāpēc ilgtermiņā jūtami izlīdzina ādas toni.

Produkts nodrošina optimālu mitrinošu efektu, tāpēc, regulāri lietojot, sejas āda iegūst dabisku iekšējo mirdzumu, kļūst dzīvāka un noturīgāka pret bojājumiem. Ordinary serums uz ūdens bāzes viegli uzsūcas, nenoslogo ādu, padara to maigu un elastīgu.

Šis daudzpusīgais produkts ar niacinamīdu un cinku manāmi uzlabo ādas tekstūru, piešķirot tai lielāku skaidrību un gludumu. Pateicoties savam īpašajam sastāvam, The Ordinary serums ļauj aizmirst ādas sausumu, nepatīkamo spīdumu uz sejas un vizuāli samazina aknes izraisītās ādas krāsas izmaiņas.

Piemērots vegāniem.

Bez alkohola. Bez silikoniem. Bez smaržvielām. Nesatur glutēnu.

Lietošana: lietot no rīta un vakarā uz tīras ādas pirms krēma uzklāšanas.

Piezīme: nelietot kopā ar produktiem, kas satur C vitamīnu. Šo The Ordinary serumu vajadzētu lietot pārmaiņus ar produktiem, kas papildināti ar C vitamīnu, piemēram, The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% no rīta un produktiem ar C vitamīnu vakarā. Niacinamide 10% + Zinc 1% The Ordinary serumu var lietot kopā ar citiem pretaknes līdzekļiem, lai iegūtu labākus rezultātus, samazinot ādas nepilnības un regulējot sebuma veidošanos, taču tas nav līdzeklis aknes ārstēšanai.

Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Tamarindus Indica Seed Gum, Xanthan Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: lietot no rīta un vakarā uz tīras ādas pirms krēma uzklāšanas. Piezīme: nelietot kopā ar produktiem, kas satur C vitamīnu. Šo The Ordinary serumu vajadzētu lietot pārmaiņus ar produktiem, kas papildināti ar C vitamīnu, piemēram, The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% no rīta un produktiem ar C vitamīnu vakarā. Niacinamide 10% + Zinc 1% Ordinary serumu var lietot kopā ar citiem pretaknes līdzekļiem, lai iegūtu labākus rezultātus, samazinot ādas nepilnības un regulējot sebuma veidošanos, taču tas nav līdzeklis aknes ārstēšanai.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

18 atsauksmes
Uzrakstiet atsauksmi !
Irena country flag 2024-04-16

Efekts uzreiz pamanāms! Ļoti ērti lietojams, piešķir ādai dabīgu mirdzumu, izlīdzina ādu. Piegāde no šī veikala ļoti ārta.

  • 1 no 1 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
spodrite country flag 2023-07-12

pēc nedēļas kopš lietoju šo produktu, redzu lielas izmaiņas ādā. Pazuda iekapsulējušās, senas pumpas, izlīdzinājās sējas āda.

  • 2 no 2 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Nadežda L. country flag 2023-02-23

Āda paliek starojoša, ātrāk pazūd iekaisumi un apsārtumi. Konsistence pabieza, labs, taupīgs patēriņš.

  • 4 no 4 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Inga R. country flag 2022-11-10

Vēlējos izmēģināt un esmu sajūsmā par efektu! Ideāls serums poru sašaurināšanai!

  • 3 no 3 cilvēka uzskatīja, ka šī atsauksme ir noderīga.
Skatīt vairāk atsauksmes

Uzrakstīt atsauksmi

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sejas serums

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sejas serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.