Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās želeja vīriešiem

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās želeja vīriešiem Skatīt lielāku

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās želeja vīriešiem

Produkta ID: 49212
Prekės ID: 49212

12,99 €

Produkta ID: 49212
Prekės ID: 49212

Pieejamie piegādes veidi

  • DPD Pickup 2,49 €
  • Itella pakomāts 2,49 €
  • DPD 4,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Skūšanai, aizsargā, mīkstinošs, nomierinošs līdzeklis, stiprināšanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, stimulē šūnu atjaunošanos, noņem lieko sebuma daudzumu, nekairina, samazina apsārtumu, samazina jutīgumu, atsvaidzina, atjauno vitalitāti, samazina poras, kopj, stimulē kolagēna izstrādi
Produkta tips Skūšanās želeja, Gēls
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai, Visam ķermenim
Īpašības Bez Parabēniem, Ar kalciju, Ar termālo ūdeni , Ar minerāliem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās gēlu ir izstrādājuši franču eksperti jutīgai vīriešu ādai. Ļauj padarīt skūšanās procesu drošu un ērtu, nodrošinot efektīvu un delikātu ādas kopšanu. Novērš kairinājumu, ir nomierinoša un atjaunojoša iedarbība, padara ādu gludu un maigu.

Produkta formulas pamatā ir unikālais Vichy termālais ūdens no avota, kas atrodas netālu no Francijas pilsētas Višī. Tas satur trīspadsmit mikroelementus un septiņpadsmit minerālus, kuriem ir nepārspējama ietekme uz ādu. Ūdens palīdz putām uzlabot ādas aizsargājošās īpašības, mazina apsārtumu un kairinājumu. 

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās gēla formula tika bagātināta arī ar termisko planktona ekstraktu. Šis komponents ir atbildīgs par dziļāko ādas slāņu mitrināšanu. Pateicoties tam, tiek normalizēts hidrobalanss, tiek izvadīti toksīni, āda saņem nepieciešamo uzturu, paplašinātas poras sašaurinās, seja iegūst veselīgu krāsu. Turklāt ekstrakts aktivizē kolagēna ražošanu, piešķirot ādai gludumu un elastību.

Lietošana:

sakratiet pudeli, izspiediet nelielu daudzumu putu plaukstā, uzklājiet uz mitras ādas. Pēc skūšanās atlikušās putas nomazgājiet ar ūdeni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

AQUA / WATER, PALMITIC ACID, TRIETHANOLAMINE, ISOPENTANE, COCAMIDE MEA, GLYCERIN, STEARIC ACID, DIPROPYLENE GLYCOL, ISOBUTANE, STEARYL HEPTANOATE, STYRENE/ACRYLATES, COPOLYMER, STEARYL CAPRYLATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, SALICYLIC ACID, BHT, HYDROXYPROPYLCELLULOSE, PEG-90M, ASCORBYL GLUCOSIDE, PARFUM / FRAGRANCE

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: sakratiet pudeli, izspiediet nelielu daudzumu putu plaukstā, uzklājiet uz mitras ādas. Pēc skūšanās atlikušās putas nomazgājiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Gēls

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās želeja vīriešiem

Vichy Homme Anti-Irritation Shaving Gel skūšanās želeja vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.